MRK.cz - stále na rybách - ryby a rybaření

MRK - Stále na rybách

pečený pstruh

Pečení ryb

pstruha nejdříve vykucháme,potom omyjeme.
pstruha posypeme solí a sladkou paprikou,za-
balíme do alobalu a dáme do rožhavených uhlíku
péct asi 30/45 min.

 

Tomas Frnka, 30.11.-000
Průměrná známka: žádná

Diskuse k receptu

Žádné zápisy.

[ Vstoupit do diskuse - 0 reakcí ]


Na toto místo můžete sami vložit své oznámení ostatním čtenářům MRKu.

Kalendář akcí
Seznam závodů
Výsledky závodů
Všechny výsledky
Akční nabídky
Všechny slevy a akce
akce, rybareniSPORTEX - slevy na vybrané modely

Za 2 599 Kč s DPH.
10 let záruka na blank a doprava ZDARMA na všechny nabízené modely!!!


akce, rybareniNaviják Okuma Custom Black CB 60

Za 1 899 Kč s DPH.
Dokonale vyvážená klička s dřevěnou koncovkou a oblíbený retro vzhled dávají dohromady skutečněatraktivní naviják Okuma Custom Black CB 60.


Doporučujeme e-shop
Rubrika E-shopy
Chyť a pusť Chyť a pusť

Obchod Chyť a pusť vám nabízí široký sortiment rybářských potřeb. Vyzkoušejte nás a zařaďte se mezi tisíce spokojených rybářů, kteří si...