MRK.cz - stále na rybách - ryby a rybaření

MRK - Stále na rybách

Uhoř-klasicky

Pečení ryb

Stažený úhoř,máslo,sůl,kmín,zelená petrželka,chléb

Uhoře nakrájíme na malé,,špalíčky" /3-5cm/,jemně
nasolíme a posypeme kmínem.Na pánvičce necháme
rozehřát máslo/pozor aby se nepřepalovalo/.
Poklademe kousky úhoře na pánvičku a pomalu smažíme do zlatova.Nakonec posypat zelenou petrželkou.Jako přílohu použít klasický chléb.

Tento recept je natolik jednoduchý,že by jej měl
snadno zvládnout každý začátečník /rybář-kuchař/.
Nejkrásnější je tzv.,,cáračka"-vytření pánvičky
chlebem do čista.

 

P.J. - ®, 30.11.-000
Průměrná známka: žádná

Diskuse k receptu

Žádné zápisy.

[ Vstoupit do diskuse - 0 reakcí ]

Co je nového - všechna témata

Začátek pstruhové sezóny:


Na toto místo můžete sami vložit své oznámení ostatním čtenářům MRKu.

Kalendář akcí
Seznam závodů
Výsledky závodů
Všechny výsledky
Akční nabídky
Všechny slevy a akce
SPRO - Prut CLASSIC RED travel 2.4m 30-60g + Naviják Necton CRX 30

Za 699
spro - prut classic red travel 2.4m 30-60g + naviják necton crx 30


Giants Fishing Spací pytel 4 Season Plus

Za 2199
giants fishing spací pytel 4 season plus


Doporučujeme prodejnu
Adresář prodejen