Malá rada pro rybí saláty

Rybí saláty a zavináče

Vyzkošel jsem mnoho druhů rybích salátů. Všechny byli dobré.Každý se vněčem lišil,např.podle druhu ryb použitých,podle druhu zeleniny nebo dle kraje odkud recept pocházel.Všechny byli něčím zajímavé.
Tímto nechci přispět receptem, ale malou radou nebo vylepšením.Poku jde o cibuli,nedávám ji do salátu čerstvou ale přelíji ji horkým slaným nálevem.Není pak tak ostrá a nevypouští do salátu tolik své aroma. Salát připravuji ve větším množství, takže jeho konzumace trvá i několik dní.
To záleží chuti,hostech,i jiných příležitostních situací.Proto majolku nebo tatarku nedávám hned do salátu ale každý si přimíchá zvlášť a čerstvou přímo do své porce dle chuti a libosti.

 

Kuzma, 30.11.-000
Průměrná známka: 1,33

Diskuse k receptu

mnicek - Profil | So 5.3.2011 14:42:29

Plně s vámi souhlasím, já též cibuli nakrájenou nasypu do horkého vývaru po rybách.