MRK.cz - stále na rybách - ryby a rybaření

MRK - Stále na rybách

Pečenáče

Pečení ryb

3 dcl biele suché víno
1 dcl octu
1 ks bobkový list
1 ks nové korenie
soľ
hladká múka
vajíčko
strúhanka
očistená biela ryba (jedno aká ) nie moc veľké kusy,cca 0,5 kg osolíme, obalíme v trojobale, uložíme na pekáč a na sucho bez masti upečieme.Z bieleho vína,octu,nového korenia a bobkového listu spravíme nálev.Doporučujem koreniny povariť dopredu v troche vody,pustia arómu a až potom pridať ocot s vínom.Po zovrení odstaviť a nechať vychladnúť.Do vychladnutého nálevu poukladať vychladnuté ryby a nechať asi 1 týždeň odstáť v chlade.Jeme aj s malými kosťami, čím sú dlhšie v náleve tým sú mekšie,( ako zavináče ).Každý si môže tento recept upraviť podľa seba.Toto je len základný návod.Nevadí tomu ani koreňová,vriacou vodou zabarená zelenina aj cibuľa.
Verte je to bašta.

 

Vilo Beták, 30.11.-000
Průměrná známka: žádná

Diskuse k receptu

Žádné zápisy.

[ Vstoupit do diskuse - 0 reakcí ]

Co je nového - všechna témata

Na toto místo můžete sami vložit své oznámení ostatním čtenářům MRKu.

Kalendář akcí
Seznam závodů
Výsledky závodů
Všechny výsledky
Akční nabídky
Všechny slevy a akce
akce, rybareniDaiwa naviják Emblem 5000QDA

Za 5 310 Kč s DPH.
Mezi kapraři jsou Daiwa navijáky Emblem synonymem pro spolehlivost už po mnoho let.


akce, rybareniShimano ULTEGRA 1400XTD

Za 4 223 Kč s DPH.
Špičkový naviják pro kapraře, luxusní design, nyní za velmi příznivou cenu! Doprava zdarma, slevy pro registrované zákazníky, Možnost vrácení zdarma do 30 dní, nákup na splátky, další dárky k objednávkám dle vlastního výběru. Nikdo vám nedá více...


Doporučujeme prodejnu
Adresář prodejen
Gammarus -Žďár nad Sázavou Gammarus -Žďár nad Sázavou

Žďár nad Sázavou, Nádražní 464