MRK.cz - stále na rybách - ryby a rybaření

MRK - Stále na rybách

Kapr na česneku

Pečení ryb

Kapr (můžeme použít i jiné ryby např. cejn, karas)
sůl, pepř, česnek, citron
olej, máslo

Očištěnou a libovolně naporcovanou rybu osolíme, opepříme, mírně pokapeme cítronem, potřeme lisovaným česnekem a necháme cca 1 až 3 hodiny odležet (pokud používáme ryby se suchým masem tak necháváme odležet v oleji - cca 2dcl).

Dále již postupujeme (pro mne) klasickým způsobem pro pečení ryb tzn. na pekáč nakrájíme máslo (půl kostky), přidáme odleženou rybu a pečeme na 200 Celsiusů cca 30 minut. Komu se zdá během pečení vůně česneku málo výrazná tak může 10 minut před ukončením pečení česnek přidat.

Vhodná příloha: chléb, brambory, bílé víno

 

Maty, 30.11.-000
Průměrná známka: 2,00

Diskuse k receptu

Žádné zápisy.

[ Vstoupit do diskuse - 0 reakcí ]

Začátek pstruhové sezóny:


Na toto místo můžete sami vložit své oznámení ostatním čtenářům MRKu.

Kalendář akcí
Seznam závodů
Výsledky závodů
Všechny výsledky
Akční nabídky
Všechny slevy a akce
akce, rybareniKufřík dvojitý 379

Za 275
28x8x23cm


akce, rybareniDeštníky Giants Fishing

Naskladnili jsme kvalitní deštníky od firmy Giants Fishing.


Doporučujeme prodejnu
Adresář prodejen