MRK.cz - stále na rybách - ryby a rybaření

MRK - Stále na rybách

Pstruh Chuťovka A La WIN

Grilování ryb

Pstruh vykucháme a očistíme.

Nakrájíme si 1 středně velkou cibuli
1-2 stroužky česneku ( záleží na vás )
Pstruha nasoulíme a dle chuti ochutit vegetou.

Dále pstruha naplníme cibulí a česnekem nakrájenou na hrubo.
Přidáme máslo dle velikosti ryby.
Celou rybu zabalíme do alobalu a vložíme do horkého uhlí nebo na gril.
Po 20 minutách rybu rozbalíme a podáváme s bramborem,nebo čerstvím chlebem.
Rybu jemně pokapeme citronem.
Na zlepšení chuti doporučuji zapijet vínem.

Přeji Dobrou Chuť

 

WIN - ®, 15.4.2011
Průměrná známka: 1,33

Diskuse k receptu

Žádné zápisy.

[ Vstoupit do diskuse - 0 reakcí ]

Co je nového - všechna témata

Začátek pstruhové sezóny:


Na toto místo můžete sami vložit své oznámení ostatním čtenářům MRKu.

Kalendář akcí
Seznam závodů
Výsledky závodů
Všechny výsledky
Akční nabídky
Všechny slevy a akce
akce, rybareniAKCE vlasce Berkley

Vlasce Berkley Connect+ CM50, CM70, CM90 a NanoFil


akce, rybareniprologic cruzade bivvy 1man + přehoz

Za 5699
Celá řada CRUZADE je vyrobena z vylepšeného nylonu 190D, disponuje skvělou voděodolností, pevností a odolností díky speciální dvojité povrchové úpravě.


Doporučujeme cestovku
Rubrika Cestovky
CK ALBA tour s.r.o. CK ALBA tour s.r.o.

Naše cestovní kancelář je zaměřená především na sportovní rybáře, kterým chceme dopřát možnost rybařit na špičkových evropských i světových...