MRK.cz - stále na rybách - ryby a rybaření

MRK - Stále na rybách

Řecký kapr

Smažení ryb

Suroviny:
1 kapr, cibule 2x tolik co kapra, 2ks protlaku, cukr, sůl, 1dcl bílého vína, olej, kečup, česnek, mléko.

Postup:
Porce kapra naložíme na den do mléka, poté je opláchneme a potřeme česnekem se solí (více) a necháme další den uležet. Pak kapra usmažíme ve fritéze. Cibuli nakrájíme na kolečka a orestujeme na oleji , až zesklovatí, pak přidáme protlak, víno, cukr, sůl a kečup - má to býti více sladké. Horké osmažené porce kapra poklademe do nádoby, přelijeme vrstvou cibule a necháme přes noc uležet. Podáváme s bílou vekou a dobrým vínem.

 

Kanon - ®, 23.12.2010
Průměrná známka: 1,00

Diskuse k receptu

Žádné zápisy.

[ Vstoupit do diskuse - 0 reakcí ]

Co je nového - všechna témata

Začátek pstruhové sezóny:


Na toto místo můžete sami vložit své oznámení ostatním čtenářům MRKu.

Kalendář akcí
Seznam závodů
Výsledky závodů
Všechny výsledky
Akční nabídky
Všechny slevy a akce
akce, rybareniRod Hutchinson Cabrio Cookhouse

Za 5990
Nový model kuchyňského přístřešku, který můžete použít jako plnohodnotný bivak ve kterém se nebudete muset hrbit. Nyní za akční velmi nízkou cenu


akce, rybareniAKCE vlasce Berkley

Vlasce Berkley Connect+ CM50, CM70, CM90 a NanoFil


Doporučujeme e-shop
Rubrika E-shopy
Tropic Liberec - Nikdo vám nedá více...  Tropic Liberec - Nikdo vám nedá více... 

Moderní e-shop s více než 15 letou historií nabízí přes 80 000 produktů pro všechny rybolovné techniky. Profesionální poradenství a 100%...