MRK.cz - stále na rybách - ryby a rybaření

MRK - Stále na rybách

Kaviár

Ostatní recepty

Suroviny: Jikry z ryb, sůl, citrónová šťáva, olej, 1/2 cibule.

Postup: Jikry v bláně namočíme do studené vody, necháme vychladnout a poté je přes hrubé síto odblaníme. Cibuli velice jemně nakrájíme a smícháme s jikrami solí , vše zakápneme citrón. šťávou a olejem, necháme den uležet. Podáváme s bílou vekou potřenou slabě máslem a dobrým vínem.
Kaviár podle tohoto receptu nelze dlouho skladovat, do 14 dnů zkonzumovat.

Pravý ruský kaviár z jeseterů obsahuje 3 až 5% soli, dle ročního období.
Výborné jsou jikry z tresky, marény, všech pstruhovitých ryb, štiky nebo kapra.

 

Kanon - ®, 22.12.2010
Průměrná známka: 1,00

Diskuse k receptu

Žádné zápisy.

[ Vstoupit do diskuse - 0 reakcí ]

Co je nového - všechna témata

Na toto místo můžete sami vložit své oznámení ostatním čtenářům MRKu.

Kalendář akcí
Seznam závodů
Výsledky závodů
Všechny výsledky
Akční nabídky
Všechny slevy a akce
akce, rybareniShimano ULTEGRA 1400XTD

Za 4 223 Kč s DPH.
Špičkový naviják pro kapraře, luxusní design, nyní za velmi příznivou cenu! Doprava zdarma, slevy pro registrované zákazníky, Možnost vrácení zdarma do 30 dní, nákup na splátky, další dárky k objednávkám dle vlastního výběru. Nikdo vám nedá více...


akce, rybareniSPORTEX - slevy na vybrané modely

Za 2 499 Kč s DPH.
10 let záruka na blank a doprava ZDARMA na všechny nabízené modely!!!


Doporučujeme e-shop
Rubrika E-shopy
Mojerybarina.cz Rybářské potřeby Janoušek a Nevrkla Mojerybarina.cz Rybářské potřeby Janoušek a...

Jsme rybářský eshop, který je propojen s rybářskou prodejnou v Brně a Náměšti nad Oslavou. V našem shopu naleznete vše pro rybolov a...