MRK.cz - stále na rybách - ryby a rybaření

MRK - Stále na rybách

Žraločí steak

Pečení ryb

-6 lžic oleje
-cca 60 dkg žraločího masa
-1 cibule
-2 stroužky česneku
-sůl a pepř podle chuti
-6 až 8 lžic smetany
-2 lžíce pažitky
-šťáva z jednoho citronu
Na internetu jsem vyčetl, že žraločí maso je někdy cítit čpavkem a tak je dobré maso nechat třeba tři hodinky v citronové, nebo octové vodě. Můžeme ho taky rovnou namarinovat.
Takže budu pracovat už z naloženým masem v citr. šťávě.
Na oleji zpěníme na půlměsíčky nakrájenou cibulku a na plátky nakrájený česnek (asi 2 min.) Přidáme lehce osušené (moc to nejde, jak bylo naložené, ale to nevadí), osolené a opepřené maso. Maso děláme na pánvi z každé strany asi pět minut a je dobré když je tam stále trochu vody
Ke konci přidáme smetanu a pažitku. Podáváme s vařenými nebo opečenými bramborami. Šťáva k bramborům je moc dobrá.

 

Josher - ®, 28.1.2010
Průměrná známka: žádná

Diskuse k receptu

Žádné zápisy.

[ Vstoupit do diskuse - 0 reakcí ]

Co je nového - všechna témata

Začátek pstruhové sezóny:


Na toto místo můžete sami vložit své oznámení ostatním čtenářům MRKu.

Kalendář akcí
Seznam závodů
Výsledky závodů
Všechny výsledky
Akční nabídky
Všechny slevy a akce
Giants Fishing Spací pytel 4 Season Plus

Za 2199
giants fishing spací pytel 4 season plus


akce, rybareniBoilies Killer Krill ji od 81 Kč za kilo!

Nejprodávanější boilies loňské sezóny! Tasty Baits v příchuti Killer Krill jsme opět cenově zvýhodnili a při koupi 10kg balení tak tento týden zaplatíte je necelých 81 Kč za kilo!


Doporučujeme prodejnu
Adresář prodejen
Gammarus -Žďár nad Sázavou Gammarus -Žďár nad Sázavou

Žďár nad Sázavou, Nádražní 464