MRK.cz - stále na rybách - ryby a rybaření

MRK - Stále na rybách

kapr po plzeňsku 1

Pečení ryb

Porce kapra opečeme na másle s olejem.Přidáme na nudličky nakrájenou kořenovou zeleninu,divoké koření,Plzeňské světlé pivo a necháme dusit.Podušeného kapra vyjmeme,omáčku zahustíme nastrouhaným tmavým chlebem a povařenou a procezenou omáčku na kapra nalijeme.Podáváme s vařeným bramborem a posypeme petrželovou natí.

 

Josher - ®, 28.1.2010
Průměrná známka: žádná

Diskuse k receptu

Žádné zápisy.

[ Vstoupit do diskuse - 0 reakcí ]

Co je nového - všechna témata

Začátek pstruhové sezóny:


Na toto místo můžete sami vložit své oznámení ostatním čtenářům MRKu.

Kalendář akcí
Seznam závodů
Výsledky závodů
Všechny výsledky
Akční nabídky
Všechny slevy a akce
akce, rybareniPruty Chub Outkast MKII Full Cork

Za 3135
Nový model tenkých a osvědčených prutů s korkovou rukojetí 12ft 3lb za nejnižší cenu. Při koupi 2ks můžete mít levně Chub Spod rod a pouzdro na pruty ZDARMA + další zvýhodnění


akce, rybareniBoilies Killer Krill ji od 81 Kč za kilo!

Nejprodávanější boilies loňské sezóny! Tasty Baits v příchuti Killer Krill jsme opět cenově zvýhodnili a při koupi 10kg balení tak tento týden zaplatíte je necelých 81 Kč za kilo!


Doporučujeme cestovku
Rubrika Cestovky
CK ALBA tour s.r.o. CK ALBA tour s.r.o.

Naše cestovní kancelář je zaměřená především na sportovní rybáře, kterým chceme dopřát možnost rybařit na špičkových evropských i světových...