MRK.cz - stále na rybách - ryby a rybaření

MRK - Stále na rybách

Pstruh plněný zeleninou a bromborové špalíčky

Pečení ryb

POTŘEBNÉ PŘÍSADY

viz níže

POSTUP PŘÍPRAVY

pstruh:
4 pstruhy (porce cca 200 g)
100 g mrkve
50 g celeru
50 g petržele
40 g másla
25 g sušených hub
1 svazek kudrnky
100 g anglické slaniny na plátky
1 snítku rozmarýnu
drcený kmín
pepř
sůl

1. Nadrobno nakrájenou zeleninu a houby orestujeme na másle společně s rozmarýnem, osolíme, opepříme a přidáme sekanou kudrnku.
2. Směs naplníme do ryb, které osolíme a pokmínujeme.
3. Ryby obalíme plátky slaniny, přendáme na plech s pečícím papírem a pečeme 10-15 minut při 180°C.

bramborové špalíčky:
600 g ve slupce vařených, oloupaných brambor
100 g měkkého tvarohu
1 vejce
200 g hrubé mouky
100 g červené cibule
40 g sádla
200 ml plnotučného kefíru
1 svazek kopru
sůl

1. Brambory nastrouháme, přidáme vejce, mouku, tvaroh a jemně nasekanou cibuli, osolíme a prohněteme v hladké těsto.
2. Z těsta tvoříme malé špalíčky nebo šišky, které vaříme v mírně osolené vodě 4-5 minut, necháme okapat a opečeme na sádle, zalijeme kefírem, krátce podusíme, přidáme sekaný kopr, případně dosolíme

 

Figos - ®, 24.1.2010
Průměrná známka: žádná

Diskuse k receptu

Žádné zápisy.

[ Vstoupit do diskuse - 0 reakcí ]


Na toto místo můžete sami vložit své oznámení ostatním čtenářům MRKu.

Kalendář akcí
Seznam závodů
Výsledky závodů
Všechny výsledky
Akční nabídky
Všechny slevy a akce
akce, rybareniAKCE na 2x Fox navijáky FX9

Za 5 500 Kč s DPH.
CENA ZA 2ks Nové navijáky, silný stroj s hladkým chodem, volba pro kapraře, kteří hledají spolehlivost, výkon a trvanlivost-Platí jen při koupi dvou navijáků


akce, rybareniHáčky Rod Hutchinson AKCE

Za 99 Kč s DPH.
Přímo z dílny kaprařského velmistra jsou tu háčky které vás nezklamou v žádné situaci. Každý si může vybrat svůj oblíbený tvar s jistotou že ani s jedním nepřijde o svou trofejní rybu


Doporučujeme prodejnu
Adresář prodejen