kapr na minutku

Smažení ryb

suroviny: Kapří půlené podkovy, polohrubá mouka+mletá paprika ,limetka

Recept je velice jednoduchý. z kapra uděláme podkovy, které následně rozpůlíme. Takto upravené rybí maso pokapeme limetkou, osolíme a obalíme ve strouhance, dále postupujeme tak, že rybu dáme na pánev s rozpáleným olejem a 5 minut smažíme na jedné straně a 5 na druhé.
rybu můžeme servírovat jak s vařeným bramborem, tak i s chlebem. Jako nápoj k jídlu se hodí pivo. dobrou chut´.

 

fanatik - Profil, 10.12.2009
Průměrná známka: 2,83

Diskuse k receptu

Kuchy - Profil | Čt 28.7.2011 11:28:23

Dneska to dělám k obědu tak snad se povede :-)

pajaprochy - Profil | Po 21.2.2011 17:18:13

Enšpígl >> fanatik - >> mě se tenhle recept líbí a určitě ho někdy vyskoušim....dávam 1