MRK.cz - stále na rybách - ryby a rybaření

MRK - Stále na rybách

Kapr na kmíně

Pečení ryb

Osolené a okmínované porce kapra mírně posypeme moukou a pečeme na sádle po obou stranách do měkka. Sádlo po pečení zředíme vodou, převaříme a zjemníme máslem. Upečené porce ryby přelijeme šťávou, a dáme na talíř.
Přeji dobrou chuť.

porce kapra, sůl, kmín, hladká mouka, sádlo, máslo

 

Fil@s - ®, 29.11.2009
Průměrná známka: 1,80

Diskuse k receptu

Žádné zápisy.

[ Vstoupit do diskuse - 0 reakcí ]

Co je nového - všechna témata

Na toto místo můžete sami vložit své oznámení ostatním čtenářům MRKu.

Kalendář akcí
Seznam závodů
Výsledky závodů
Všechny výsledky
Akční nabídky
Všechny slevy a akce
akce, rybareniAKCE JRC Extreme Barrow 6 Rod Holdall

Za 1 999 Kč s DPH.
Kvalitní šestikomorové pouzdro. Původní cena 4500Kč, nyní 1999Kč + poštovné ZDARMA


akce, rybareniNovinka Sportex Competition Carp NT 2017

Za 3 187 Kč s DPH.
Nový Sportex Competition Carp NT 2017 prichází s atraktivním a moderním designem, dělenou Duplon rukojetí, SIC očky a ergonomickým DPS sedlem navijáku


Doporučujeme e-shop
Rubrika E-shopy
Braunstar - rybářské potřeby Braunstar - rybářské potřeby

Internetový on-line obchod zaměřený na všechny způsoby rybolovu ( 10.000 položek on-line ) Zboží Vám doručíme do 24 hodin ( následující...