MRK.cz - stále na rybách - ryby a rybaření

MRK - Stále na rybách

Pstruh " na rychlo "

Vaření ryb

4 pstruzi, voda, trocha octa, sůl, bobkový list, celý pepř, nové koření, máslo

Na prudkém ohni svaříme mírně osolenou vodu s kořením. Do 2l vody příjdou 2 bobkové listy, 4 kuličky pimenta, 8 kuliček celého pepře. Vodu velmi mírně okyselíme vinným octem. Do vody vložíme vykuchané omyté pstruhy, na hřbetě uděláme několik zářezů. Necháme vařit na mírném plameni cca 7 minut. Ryby vyjmeme, položíme na mísu, garnirujeme petrželkou a polijeme rozpuštěným máslem.

 

skalka14 - ®, 5.7.2009
Průměrná známka: 3,00

Diskuse k receptu

Žádné zápisy.

[ Vstoupit do diskuse - 0 reakcí ]

Co je nového - všechna témata

Začátek pstruhové sezóny:


Na toto místo můžete sami vložit své oznámení ostatním čtenářům MRKu.

Kalendář akcí
Seznam závodů
Výsledky závodů
Všechny výsledky
Akční nabídky
Všechny slevy a akce
akce, rybareniprologic bulldozer fluorocarbon 1000m

Za 649
Perfektní všestranný monofilní kmenový vlasec potažený fluocarbonem.


akce, rybareniprologic bulldozer mimicry 3d water g

Za 239
Šokový vlasec, který je díky použitému speciálnímu materiálu extrémně odolný a prakticky téměř nezničitelný.


Doporučujeme prodejnu
Adresář prodejen
Rybářské potřeby Plzeň Rybářské potřeby Plzeň

Plzeň, Hodonínská 57