MRK.cz - stále na rybách - ryby a rybaření

MRK - Stále na rybách

Pangas pečený se zeleninou

Pečení ryb

Potřebujeme:
1balení ( 2 -3 filety ) Pangasa
máslo
mraž. zeleninu ( hrášek s mrkví a kukuřicí )
sůl
špetku gril. koření


Postup:
Filety opláchneme, osušíme ubrouskem a položíme na máslem vymazaný pekáček. Osolíme a posypeme zeleninovou směsí, tu okořeníme gril. kořením a nahoru poklademe plátky másla ( ne ramu apod. ).
Pečeme při 200 stupních asi 20 - 25 minut ( podle velikosti filet a množství zeleniny ). Podáváme s vařeným bramborem.

 

vydra1 - ®, 2.4.2009
Průměrná známka: 2,33

Diskuse k receptu

Žádné zápisy.

[ Vstoupit do diskuse - 0 reakcí ]

Co je nového - všechna témata

Na toto místo můžete sami vložit své oznámení ostatním čtenářům MRKu.

Kalendář akcí
Seznam závodů
Výsledky závodů
Všechny výsledky
Akční nabídky
Všechny slevy a akce
akce, rybarenivlasce Berkley Connect - NOVINKA 2017

Za 208 Kč s DPH.
Kaprový vlasec Berkley Connect je považován za profesionální monofil, navržený jako nejspolehlivější kaprový vlasec na trhu.


akce, rybareniTargo 20

Za 652 Kč s DPH.
Tento naviják je vybaven: 6 kuličkových ložisek anti-reverzní systém hliníková cívka s otvory+náhr.grafitová cívka vyměnitelná klička kapacita cívky 0,25/110m převod 5,2:1


Doporučujeme prodejnu
Adresář prodejen
Rybářské potřeby- SWEETFISH Rybářské potřeby- SWEETFISH

Břeclav, Lidická 3461/9B