Štěchovický pohár - PRSO Cup - přívlačový závod z lodí

Datum akce: 14.4.2017 - Přidat do kalendáře v mobilu

Zaměření: Dravci, přívlač
Kraj: Středočeský

Milé rybářky, páni rybáři, přátelé, kamarádi,

pojďte s námi 14.dubna 2017, v první volný Velikonoční pátek v novodobé historii ČR, přivítat jaro naším - přívlačovým způsobem. Český rybářský svaz – ÚS města Prahy ve spolupráci s firmou PRSO.me pro vás připravili jeden z prvních letošních přívlačových závodů. Jedná se o vůbec první letošní závod z lodí. Horkou novinkou a bonusem tohoto závodu je skutečnost, že tento závod rád přivítá i vyznavače Kayakfishingu!

Mnozí z vás se možná podiví, jak je možné vláčet v uvedeném termínu, ale věřte, že tento revír jsme vybrali právě s ohledem na to, že přívlač je zde povolena (při dodržení specifických pravidel) celoročně. Vltava 9 - ÚN Štěchovice. Jedná se o nádherný revír, který si svým romantickým nádechem a exkluzivní rybí obsádkou jistě získá srdce nejednoho z vás!

Půjde o přátelský, náborový (to znamená do žebříčku ČRS nebodovaný) závod, který rád přivítá všechny z vás, kteří budou mít kamarádský přístup.

Pro přihlášení není třeba registrace sportovce u ČRS. Jste vítáni i vy z vás, kteří jste tento druh závodu nikdy nechytali a jen si jej chcete vyzkoušet.

Počet startujících lodí je omezen na 30. Registrace do závodu bude spuštěna v pondělí 20.3.2017 a uzavřena 11.4.2017. Cena startovného, které pokryje organizační výlohy spojené s pořádáním závodu, byla stanovena na 300,-Kč / plavidlo. Úhrada startovného musí být provedena na účet 982711193/0800 a to nejpozději do 11.4.2017. Ve zcela výjimečných, předem domluvených, případech je možné startovné předat v místě startu.

Přihlášky prosím zasílejte na e-mail: MMicanek@PRSO.me. Přihláška musí obsahovat jméno, telefon a e-mail. (jména obou členů týmu). Registrace bude obratem potvrzena.

Další podrobnosti naleznete na stránkách Českého rybářského svazu (www.rybsvaz.cz) případně v našem kalendáři na www.prso.me. Kompletní propozice vám rovněž mohou být zaslány mailem po vašem vyžádání.

Petrův Zdar!
M.Mičánek

 

Ouklejobijec - Profil - 16.3.2017