Letní dětský tábor Slezská Harta

Datum akce: 29.7.2017 - Přidat do kalendáře v mobilu

Zaměření: Děti a mládež
Kraj: Moravskoslezský

LETNÍ TÁBOR RYBÁŘSKÉ MLÁDEŽE 2017

Odbor mládeže MO ČRS Ostrava pořádá v termínu 29.7. – 11. 8. 2017 letní tábor rybářské mládeže (organizací tábora je pověřena MS ČRS Poruba 1 – Svinov). Letní tábor se uskuteční v lokalitě vodní nádrže Slezská Harta v objektu vodních skautů Poseidon u obce Roudno (tento objekt využíváme již po několikáté). Letní tábor je zaměřen především na zdokonalování naší mládeže v rybářských znalostech a na přípravu dětí na soutěže ve sportovním rybolovu. Děti si v průběhu tábora mohou vyzkoušet rybolovnou techniku (házení na terče a do dálky muškou i zátěží) nebo lov ryb udicí, který bude zaměřen na všechny povolené způsoby lovu ryb (na plavanou, umělou mušku, na položenou i přívlač) dle zvoleného úseku přehrady. Na děti budou dohlížet zkušení vedoucí znalí jak v oboru rybolovné techniky, tak i v lovu ryb udicí. Každý den je pro děti připraven pestrý program (soutěže, turnaje, závody, besedy, výlet atd.). Pokud bude zájem a podmínky k rybolovu, budou děti chytat NON-STOP 24 hodin (několikrát za tábor).

Tábor se nachází v samostatném stanovém areálu. Táborová základna se nachází cca 30m od břehu vodní nádrže. Je pravidlem, že děti chodí rybařit pod vedením zkušených vedoucích okolo celé nádrže
V areálu je k dispozici 25 stanů s podsadou pro dvě osoby,  jídelna, sprchy, WC , atd. Pro sportovní vyžití je zde hřiště pro vybíjenou,volejbal,Discgolf,ringo a jiné.
Vzhledem ke specializaci tábora je důležité, aby děti sebou měly základní rybářské vybavení a především členskou legitimaci a rybářský lístek.
Tábora se mohou zúčastnit děti od 8 do 16-ti let a hlásit se mohou na email:mo.poruba1@seznam.cz nebo tel.603834247
Cena LTM je 3.500,- Kč.
Přihlášku, a další potřebné podklady Vám budou ihned zaslány po kontaktování.V červnu bude schůzka s rodiči - zde budou upřesněny všechny další podrobnosti .
Fotografie s předcházejících táborů najdete na http://krouzek.msporuba1.cz/
Těšíme se na účast dětí na našem táboře, kde se jim, jak doufáme, bude líbit a všem ostatním přejeme příjemnou dovolenou.
Tábor je spolufinancován pomocí dotace MŠMT
                    Milan Kratochvíl
                                                                                                                                          vedoucí tábora

 

Kratas - Profil - 2.1.2017