Noční rybářské závody Ratíškovice

Datum akce: 12.8.2016 - Přidat do kalendáře v mobilu

Zaměření: Všeobecné
Kraj: Jihomoravský

Jménem výboru MRS z.s. pobočného spolku Ratíškovice bych Vás chtěl pozvat na noční rybářské závody na revíru Morava 4C - rybník Hliník konaných v termínu 12.8.2016 - 13.8.2016 (v časech od 17:00 do 12:00). Registrace startujících bude probíhat od 12.8.2016 od 15:00 na Baště.

Upozorňuji, že je nutné se z důvodu maxmálního počtu 80 startujících předobjednat na :
e-mail kosulic.zbynek@seznam.cz (do předmětu zprávy napište : Objednávka na noční závody)
Tuto předrezervaci je třeba provést nejpozději do 8.8.2016. Předrezervovaní startující budou mít přednost při výdeji startovacího lístku.
Platí pravidlo dřívější registrace (kdo se dřív objedná má přednost).

V ceně startovného je započítán jeden nápoj zdarma (pivo nebo nealkoholický nápoj) a také jedna porce opékaného selete. Registrovaní účastníci obdrží při nákupu startovacího lístku 2 ks lístků na výdej tohoto občerstvení.

Tyto závody jsou bez omezení věku lovícího (u mládeže do 18-ti let věku doporučujeme doprovod dospělého - ten startovné samo sebou neplatí). Mládež do 15 let včetně může lovit pouze na 1 prut a nesmí lovit na mrtvou rybku (dle bližších podmínek rybářského řádu).

Lovit lze jakoukoliv rybu, do závodů jsou však započítány pouze následující druhy ryb - štika, sumec, candát, bolen, úhoř.
Odměněni budou 3 nejdelší ryby (v případě rovnosti jejich délky rozhoduje hmotnost).

!!! NUTNÝ PLATNÝ RYBÁŘSKÝ LÍSTEK A POVOLENKA !!!

Pro rybáře, kteří nevlastní povolenku pro tento rok, bude možnost v omezeném počtu (10 kusů) zakoupit týdenní povolenku přímo u výdeje startovacího lístku. Cena týdenní povolenky - 400 Kč NENÍ součástí startovného.

Pokud budete chtít nějaké další informace, prosím napište přímo panu předsedovi - kosulic.zbynek@seznam.cz nebo mu zatelefonujte na telefonní číslo +420 605 226 380

Výbor PS Ratíškovice se těší na Vaši hojnou účast

 

MifakM - Profil - 23.7.2016