Rybářský tábor v Břeclavi 11.7. -16.7. 2016

Datum akce: 11.7.2016 - Přidat do kalendáře v mobilu

Zaměření: Děti a mládež
Kraj: Olomoucký

Připravili jsme pro vaše děti tradiční týdenní rybářské soustředění v prostředí lužních lesů blízkého okolí Břeclavi. Děti si pod vedením zkušených rybářských vedoucích osvojí základy lovu ryb udicí případně prohloubí své praktické rybářské dovednosti. Zachytají si hned na několika typech vod –  rybníky, rameno řeky Dyje a hlavní tok řeky Dyje. Kromě vlastního rybolovu bude pro děti připraven další odborný program a táborové činnosti. V případě hezkého počasí je možnost koupání na břeclavském koupališti, v programu tábora bude v případě zájmu dětí zařazen výlet do nedalekého lednicko - valtického areálu.

Ubytování: v chatkách, stravování zajištěno 5x denně (vlastní kuchařka), pitný režim.

Děti musí mít vlastní rybářské vybavení, platný státní rybářský lístek, legitimaci člena s fotografií a celoroční povolenku MRS. Pokud povolenku nemají, bude jim na místě zakoupena za 320,- Kč. Povolenka platí po celý rok 2016, proto je výhodnější zakoupit ji již na jaře, aby ji mohli využít i před táborem.

Doprava na tábor a z tábora je zajištěna vlakem, zavazadla veze dětem auto.

Cena tábora      3400,-
                          3720,- (s koupením povolenky na místě)

Adresa tábora: TJ Tatran Poštorná,
                          Lesní 878/10,Břeclav 69141


Předběžně se můžete přihlásit přes webové stránky DDM Olomouc (www.ddmolomouc.cz) od 1.2. 2016 nebo emailem janskeho@ddmolomouc.cz ,případně telefonicky na čísle 731444439. Po té obdržíte závaznou přihlášku a pokyny k platbě.

 

joap - Profil - 20.4.2016