big fish tournament - poslední 2 nepotvrzená místa !!!

Datum akce: 4.9.2015 - Přidat do kalendáře v mobilu

Zaměření: Kaprařina
Kraj: Jiné zahraničí

O co se závodí ?
1 místo 1300 pln
2 místo 1000 pln
3 místo  500 pln
Ceny v soutěži budou vydány v hodnotě výhry ze sponzorských darů.

Vyhrávají pouze tři nejtěžší ryby!!!

PŘIHLÁŠKY: bigfishtournament@gmail.com

ONLINE REPORT:
SLOVENSKO -  server Rybolov Nás Baví
POLSKO - Świat karpia
ČESKÁ REPUBLIKA - Lovkapra , MRK

LOKALITA:
Závody se odehrají na ne příliš pro závody typickém místě. Loviště je velice technicky komplikované a všem lovcům důrazně doporučuji vzít s sebou člun. Zdolat rybu ze břehu je zde díky padlým kmenům takřka nemožné.

Nenajdete zde rozlehlé plochy vodní hladiny nebo hloubky, typické pro jezera. Je zde spousta zátočin, mělčin, prohlubní a potopených stromů.

Mělčiny a podemleté břehy dostatečně zásobují místní obsádku přírodními zdroji potravy, hlavně to jsou patentky nebo larvy pakomárů.
Padlé stromy poskytují rybám důležité útočiště a řádně toho využívají, často po záběru s velkou přesností tyto místa vyhledávají a nejeden návazec jim padl za oběť.
Ryby se zde pohybují po celé ploše, často jsou zde ulovené výstavní kusy ze vzdálenosti 5m od břehu tzv. na šoulačku. Ideální revír pro milovníky UK STYLE.

Největší kapr zde byl uloven na lovišti s nejmenší rozlohou a v hloubce 70 cm.

POVAHA ZÁVODU:
Rozhodná je zde váha ulovené ryby, (kapr, amur), na délku nebude brán zřetel.

Hlavní odlišnost těchto těžkých závodů je skutečnost, že hodnoceny budou pouze tři největší ulovené ryby. Je zde kladen obrovský důraz na preciznost a selektivnost každého rybáře a jeho návnad.
Každý team po ulovení ryby si ji sám orientačně převáží, a pokud bude jednou z bodovaných pořadatel ji přijde oficiálně zvážit a zdokumentovat. Zamezíme tak nadbytečnému pohybu po břehu a zajistíme klid na lovných místech.

 

j-f-t - Profil - 18.8.2015