Miss Česko-Slovenská rybářka 2015

Datum akce: 31.8.2015 - Přidat do kalendáře v mobilu

Zaměření: Všeobecné
Kraj: Olomoucký

Z názvu vyplývá, že se hledá „nejatraktivnější“ rybářka. Ale omyl. Nejde o soutěž krásy v pravém slova smyslu. Hledá se RYBÁŘKA, která oslní třeba neodolatelným úsměvem, jedinečným úlovkem, či nějakou originalitou.

Soutěž odstartovala 1.7.2015 a možnost přihlášení účastnic je do 31.8.2015. Následně organizátoři a partneři vyberou ze všech přihlášených soutěžících 24 finalistek, 12 pro Česko, 12 pro Slovensko. Poté budou od 8.9.2015 probíhat národní kola, ve kterých bude hlasovat výhradně veřejnost. Dne 1.11.2015 bude hlasování ukončeno a budou vyhlášeny:

MISS ČESKÁ RYBÁŘKA, 1. a 2. VICEMISS a MISS SYMPATIE ČR

MISS SLOVENSKÁ RYBÁŘKA, 1. a 2. VICEMISS a MISS SYMPATIE SR

Z národních kol vzejde osm "federálních" finalistek a k nim přibudou další dvě finalistky (po jedné z ČR a SR), které obdrží od organizátorů "divokou kartu".

Finálová "10" bude pozvána na výstavu Česko-Slovenský rybář, kde proběhne první finálové kolo, a to dovednostní soutěží. Druhé finálové kolo proběhne na 1. Česko-Slovenském rybářském plese, kde na finalistky čeká rozhovor na téma - jak jinak, než rybolov.

Porota sestavená z řad vystavovatelů, sponzorů a čestných hostů následně svým hlasováním vybere historicky první Česko-Slovenskou miss rybářku 2015.

Porota bude hodnotit: šikovnost v dovednostní soutěži, originalitu při rozhovoru a celkové sympatie soutěžící. (vítězky národních kol získají pro velké finálovém kolo zvýhodněný bodový koeficient).

Na výherkyně čekají zajímavé ceny, Miss Česko-Slovenská rybářka 2015 pak získá kromě titulu a korunky pro vítězku osobní automobil FORD "KA" v hodnotě 185 000 Kč. Více informsací na www.ceskoslovenskyrybar.cz/miss

 

Habakuk - Profil - 15.7.2015