ZÁVOD ZRUŠEN !!! 100.hodinový Bušoun Carp Cup Koblov.

Datum akce: 9.9.2015 - Přidat do kalendáře v mobilu

Zaměření: Kaprařina
Kraj: Moravskoslezský

BUŠOUN CARP CUP KOBLOV
100 hodinový závod v lovu kaprů.

Místo konání : štěrkovna Koblov

Datum konání : 9.9. – 13.9.2015

Pořadatel závodů: Ludvík Bušek

Registrace: Příjezd a registrace závodníků bude probíhat 9.9.2015.

Registrace závodních týmů proběhne v čase od 6:00 hod. do 7:00 hod.

Losování lovného místa: Losování lovných míst proběhne dne 9.9.2015 v 7:00 hod. V prvním kole člen každého týmu vylosuje pořadové číslo  pro hlavní losování. Každý tým může losovat jen 1x. Ve druhém kole bude každý tým losovat konkrétní lovné místo. Výměna místa není možná!

Zahájení závodů: Zahájení závodu bude 9.9. v 10:00

Ukončení: V neděli 13. 9. 2015  ve 14: 00.

Ryby zdolané po  ukončení závodu ve 14:00 hodin se do celkového bodování nepočítají!

Vyhlášení Závodů: Proběhne 13. 9. 2015 v 15:00

Pravidla závodů: Každý tým smí chytat na čtyři pruty. Každý prut bude pouze s jedním návazcem a jedním jednoháčkem bez protihrotu. Je povolena pouze úniková montáž! Je zakázáno používat jakoukoliv odhozovou šňůru včetně olověnky! Krmení je povoleno po zahájení závodu a to pouze ze břehu bez použití lodě, či zavážecí lodičky. Čluny se mohou použít jen při zdolávání ryby, nebo při případném vyproštění montáže a ryby z vázek. Není dovoleno zavážet. Před  zahájením závodu v době přípravy je možné označení lovného místa tyčovou bójkou(max 4ks/tým), za použití echolotů!
Závodník je povinen v průběhu závodu kdykoli na výzvu rozhodčího stáhnout udici ke kontrole. Při porušování pravidel, nebo nevhodném chování, bude tým diskvalifikován bez nároku na vrácení startovného!

Závodní tým: Závodní tým tvoří dva-tři  členové. Každý z nich má stejná práva a povinnosti. Závodu se smí zúčastnit pouze členové týmu zapsaní v závazné přihlášce. V případě, že se některý z členů nemůže závodu zúčastnit, je povoleno jej nahradit novým členem týmu. Výměnu člena týmu lze nahlásit nejpozději do 9.9.2015  před započetím závodu. V případě, že do závodu nemůže nastoupit ani jeden přihlášený člen týmu, startovné propadá a pořadatel nahradí volné startovní místo dalším týmem, podle pořadí zájemců, kteří budou registrovaní nad maximální povolený počet startujících.
Startovné: Cena  startovného  je 6500 kč za  tým. Maximální  počet  týmů je 16.
Přihláška je platná až po připsání startovného na účet pořadatele.

Platbu startovného provádějte až po potvrzení registrace  bank.převodem na účet 159 307 047/0600
VS – telefon na jednoho z členů týmu,do zprávy pro příjemce – název týmu.

Systém bodování: Bodovanou rybou bude pouze kapr  s minimální váhou 7kg. Jeseter ani amur  se nepočítá, je nutné, aby byl urychleně vrácen zpět vodě.
Ryby se budou vážit ve stejných sacích a stejným typem váhy. Ryby váží rozhodčí a její váhu neprodleně zapíše do dvou úlovkových listů, z nichž jeden má závodník a druhý rozhodčí. Vážení bude probíhat za účasti alespoň jednoho člena sousedního týmu!Rozhodčího každý tým přivolá mobilním telefonem, ihned po ulovení  bodované ryby. Rozhodčího je možno pouze prozvonit a to tak dlouho, dokud rozhodčí neodmítne hovor, což je znamení, že výzvu akceptoval.
V závodě vítězí tým  s nejvyšším počtem dosažených kilogramů ulovených bodovaných ryb. V případě shody rozhoduje o pořadí větší váhový průměr ulovených ryb. Pokud dojde ke shodě i při hodnocení tohoto kritéria, rozhoduje o umístění největší ulovená ryba týmu.
Přechování úlovku: Ryby, které nebudou ihned po ulovení zváženy, musí být uloženy v Eko vaku (ekovezírku, nebo saku). Ryby lze uchovávat pouze po jedné v jednom eko saku!!!
Povinná výbava: Loď + záchranná vesta, podběrák s ramenem minimálně 80cm, podložka typu vanička o rozměrech  min. 100/60cm, 5ks eko saku na tým. Mobilní tel.
Povolené nástrahy a návnady: Je povoleno chytat pouze na boilies, pelety max.velikost 25 mm. Nástrahy je možno obalovat v těstech a dipech.PVA materiál povolen.Obalovat pouze nástrahu!
Je zakázáno používat jakékoliv jiné nástrahy! Povoluje se vnadit pouze boilies, peletami v pevném stavu bez předmáčení,  a to jen ze břehu.Zákaz používání lepidla na pelety.
Protest: Každý tým, má právo podat protest. Ten podává v písemné formě k rukám rozhodčího či organizátora, při podezření na porušování pravidel závodu. Podání protestu je zpoplatněno částkou 1000,- Kč a tato částka propadá pořadateli v případě neuznání protestu. O uznání či neuznání protestu rozhoduje pořadatel závodu.
ZÁVODNÍCI STARTUJÍ NA VLASTNÍ NEBEZPEČÍ!!!
Při nenaplnění startovního pole bude závod zrušen a startovné vráceno v plné výši.
Ceny pro vítěze: 1. Cena - 25 000 kč, 2 x pohár + věcné ceny
                                2. Cena - 13000 kč,2 x pohár + věcné ceny
                                3. Cena  - 7000 kč, 2 x pohár + věcné ceny
                                4. Cena za nejtěžšího kapra - věcná cena + pohár
Přihlášky zasílejte na email: busekludvik@seznam.cz, tel: +420 724 817 319 Do přihlášky uveďte: 1. Název týmu 2. Kapitán týmu (jméno, příjmení, tel.) 3. Druhý a třetí člen týmu (jméno, příjmení, tel.)
Startovní listina a platby budou na stránkách MRK.cz

 

ludva12 - Profil - 17.2.2015