Ake su spôsoby prilakania veľkých kaprov do zakŕmeného miesta pri love na boilies?

Zväčšiť veľkosť boilies som skúšal ale márne. Miesto bolo rozkŕmené správne, avšak asi tak tri dni brali len kapry do 60 cm, pritom informácie od domorodcov potvrdzovali i kapitálne 20 kg kapry. Mohlo byť problémom vedľajšie neresisko, kde bolo aj zakázané chytať?
Autor diskuse: grafi - Profil , 7.8.2005 kaprařina - ostatní

Michal Kučera | Čt 11.8.2005 14:13:12

Velcí kapři se nedají ulovit při každé výpravě, proto bych z toho hned nedělal závěry. Každopádně musíš najít místo, kde budou ochotni zabrat - na některá místa je nepřilákáš ani po týdnech vnadění. Najdi správné místo a chytíš ho celkem brzy jen s hrstí kuliček. V opačném případě vnaď na větší ploše a snaž se přijít na to, kde by mohl zabrat - možná to bude kousek od loviště, jak už ti tu radili kolegové.

m.kindl - Profil | Út 9.8.2005 22:08:05

Základní problém je ten,že velcí kapři na lovné místo najedou jen velmi zřídka.Většinou najíždějí hejna poměrně slušných,ale ty největší se drží stranou a nebo nejezdí a drží se u svých horkých míst.Mám jednu malou taktiku,kterou se teď snažím vypilovat.Vezmu směs na velké ryby,přidám robin red a udělám dvě velikosti boilie 40mm a 18mm.Většíma navnadím(maximálně deset kusů)a na menší chytám s PVA.

Lubos | Út 9.8.2005 3:18:41

Súhlasím s mikdandy svojho najveščieho kapra som chytil tiež po maturovaní asi 10 metrov od krmneho miesta na motáž s PVA šnúrou.

mikdandy - Profil | Ne 7.8.2005 18:15:43

nejsem zrovna nejaky extra kaprar ale myslim ze by nemuselo byt spatne umistit nastrahu trochu dal od krmneho mista nebo vypustit jakekoli krmeni a pouzivat jen PVA materialy. ale je to jen muj nazor