Nějaký MP nebo P revír v okolí Čejče ?

Zdravím všechny přítomné,

nezná prosím vás někdo nějaký MP nebo P revír v okoli Čejče ? Tak do cca 10, 15 km. Někde kde se dá došlapat na kole Smile Nejlépe něco vhodného na lehčí přívlač. Nebo i něco malinkého kde se daj honit plotice s bičem. Ani tam nemusí moc brát, stačí když tam bude trošku hezké prostředí a relativní klid.

Nedávno jsem se byl projet na kole a hezkou vodu s pěkným prostředím mají ve Velkých Bílovicích. Ale to je pouze pro místní a nové členy nepřijimají. U hodonína jsem natrefil na spoustu rybníku, ale ty jsou zase chovné. Asi to budu muset zabalit...nebo se přestěhovat Smile

Děkuji a přeji příjemný den(nejlépe u vody:))
martinat
Autor diskuse: martinat - , 23.5.2005 všeobecné - revíry, cestování

Honzas - Profil | St 25.5.2005 5:57:08

Martinat : Můžeš mít vedle povolenky na revíry MO V.B. také krajskou povolenku na revíry MRS, to není problém. Jen nevím, jak složité bude stát novým členem, když nejsi nikde organizován. Pokud bys chtěl chytat na soukromých vodách, tak nejblíž je rybník v Brumovicích za Terezínem. Za 150 se chytalo i na pískovně v Mistříně, ale od loňska to už neplatí a majitel tam pouští jen pár prominentů. To co Ti radil Hraji na stránkách MRS je na kole asi trochu z ruky :-). No nechtěl bych šlapat třeba do Podivína :-(.

martinat | St 25.5.2005 0:53:19

Dekuji za odpovedi.
Honzas> v soucasne dobe nejsem clenem zadne organizace. S tou ms v Cejci to zni zajimave. S tim prispevkem bych nemel problem jen me desi to, ze si zachytam pouze na revirech MO V.B. Musim si to nechat projit hlavou. Dekuji za info.

Honzas - Profil | Po 23.5.2005 11:52:51

U které organizace jsi členem ? Pokud bys chtěl přestoupit tak, MO Velké Bílovice mají v Čejči svou místní skupinu. Zajdi za p.Pěnčíkem, předsedou MS v Čejči (bydlí na ulilici, které se říká Nová , nebo tel.721816045) a zkus se s ním domluvit, jestli by ses nemohl v Čejči stát členem. Jinak jediný revír v Čejči rybníček Sluneční zátoka, který je momentálně v majetku a rukou spekulanta z Brna, je ještě ve hře a probíhá jednání o jeho odkoupení do vlastnictví obce, která by umožnila MO V.B. místní skupině Čejč, aby na něm hospodařila. Skládali jsme se začátkem roku částkou 1 000,- na člena a zbytek částky má doplatit obec (celkem myslím max. 450 tis.). Pokud zaplatíš tu tisícovku, myslím že bys šanci na přijetí měl. Pak můžeš jezdit i do V.B. Nemohl bys ale zas chytat na jiných revírech, protože MO V.B. je vyjmuta ze svazového rybolovu. Ostatní revíry, které spadají pod MRS v okolí Čejče jsou např. ve Svatobořicích-Mistříně nebo v Hodoníně, ale jezdit na kole by se mi tam tedy jezdit nechtělo. Pstruhové revíry v okolí nikde nejsou. Nejbližší jsou asi Jestřabice cca 25 km, ale ty jsou soukromé.

hraji - Profil | Po 23.5.2005 8:42:09

odpověděl jsem ti již v diskuzním fóru na stránkách MRS, takže to nebudu opakovat. Ale těch revírů je kolem docela dost.