RYBÁŘSKÉ E-SHOPY

V dubnu jsem si objednal vlasce na rybyrybkyrybicky.cz. Poté jsem našel ty samé vlasce levněji a dal o tom vědět serveru rybyrybkyrybicky.cz.Dle jejich nabídky my tyto vlasce měli poslat o 5% levněji a bez poštovnéhoPřesto mi vlasce poslali s poštovným. No nevadí každý se může splést. Jako omluvu mi nabídli, že když si ještě něco objednám, tak mi to pošlou bez poštovného a ještě navíc přidají malý dárek. Tak jsem si tedy ještě objednal jeden vlasec. Jenže na něj čekam už skoro měsíc a nic. Na mé maily také nikdo neopdpovídá.
MÁTE NĚKDO TAKÉ PODOBNÉ ZKUŠENOSTI RYBÁŘSKÝM E-SHOPEM. Nejenom s tímto. Díky.
Autor diskuse: zdepa - Profil , 16.5.2005 všeobecné - ostatní

FishF | Po 16.5.2005 20:06:07

Mám hlásiče od Braunsteina a feeder od feederklubu a naprostá spokojenost s obouma e-obchodama ...

topinka - Profil | Po 16.5.2005 19:09:12

Poprvé jsem si objednal na webu navyják od I+V FISHING přišel za 3 dni , neučtovali poštovné ani balné přepočet dle aktualního kurzu . Naprostá spokojenost .

zdepa - Profil | Po 16.5.2005 16:07:41

dneska mi přišel mail z rrr.cz, kde se mi ozvali, že na mě nezapomněli, ale pouze nemají vlasec na skladě. Dobrá in formace, ale proč jsem nani musel tak dlouho čekat a ještě si ji vyžádat.

Jirka | Po 16.5.2005 15:38:29

Též jsem několikrát nakupoval u rrr.cz a bez problémů. Jak říká Smike, je lepší tam předem zavolat. Potvrdí co mají a navíc vždy dobře poradili. Braunstein Ústí též pohoda. Zato jednou jsem si objednal pár věcí u Zábranského v Brně.Poslali mi staré tvrdé lepidlo.Vrátil jsem zpět,po 14ti dnech zavolali jakoby omluvu a je to cca měsíc a ticho po pěšině

smike - Profil | Po 16.5.2005 14:16:10

Já v rrr.cz nakupoval prut - spokojenost.Pak signalizátor- taky spokojenost.Nechtěli poštovné a dali slevu 5%.Pak jsem ale objednal swinger Fox MK II a to trvalo cca 2 měsíce, kdy mi bylo řečeno, že zboží nebude a omlouvají se...:(Lepší je tam vždycky i s objednávkou na netu zavolat a domluvit se.Jinak jednání z mé vlastní zkušenosti celkem slušné, vždy jsem se dočkal telefonátu na ověření objednávky.Až na ten MK II

harry - Profil | Po 16.5.2005 11:12:32

Uz nekolikrat jsem si objednaval zbozi z rybareni.cz a byl jsem vzdy spokojen, prislo to vcas,komunikace v pripade upravy objednavky taky v pohode. Jenom mi vadi, ze uz nekolikrat se mi stalo, ze asi po tydnu prisle mail, ze objednane zbozi neni k dispozici a ani nebude, kdyz je neco v nabidce tak by to melo byt i na sklade, popripade by se to melo dat nejak priobjednat. (wobblery Rapala co maji v nabidce tak povetsinou nedodaji)

Laky - Profil | Po 16.5.2005 8:57:04

Před časem tu už podobná otázka byla.