SBS - Corn steep liquor

Chtěl bych se zeptat,jestli někdo z vás,kdož neodolal na výstavě v Brně zakoupit výrobky SBS Corn steep liquor,jako např. pelety,těsto,samotný CSL nebo dip,již tyto výrobky někde vyzkoušel a zda-li vám to přineslo nějaké zvýšení počtu záběrů?Mám od SBS DVD,kde se tyto výrobky podrobně popisují a nevypadá to špatně.Jaká je však skutečnost?Zjistil to už někdo z vás?Děkuji.
Autor diskuse: Pavel P. - , 6.5.2005 kaprařina - nástrahy, návnady

Marfy | Pá 13.5.2005 11:23:56

Mám CSL kapalinu a přidávám ji do koulí, nebo na "oživení" již starších koulí.Používám i CSL mlouku a i pelety. Na to abych mohl zhodnotit jeho účinnost, ho používám pouze krátkou dobu ( cca 1 rok ). Zvýšil podle mne dost atraktivitu koulí a i množství ulovených ryb.

carlos - Profil | Pá 13.5.2005 0:28:31

výrobky SBS používám skoro výhradně přes rok a velká spokojenost. Hlavně CSL pelety na vnadění a mražené Quest M1 na chytání.

Ondra(carpman) - Profil | Pá 6.5.2005 21:13:09

Já mam od SBS pouze aroma ale i na CSL jsem slyšel chválu. Vlastně jsem vubec od nikoho žádnou kritiku na výrobky od SBS neslyšel takže nezbývá než zkusit.

Ricci - Profil | Pá 6.5.2005 7:23:57

Muj osobní názor je že SBS dělá kvalitní věci. Loni na Palavě jsme par vyrobku ozkoušeli a oproti našim domcim nastraham to docela šlapalo. CSL pelety používám i na kratký vychazky za kapry s feedrem. Neopěvuju to jako zázrak ale SBS opravdu funguje.