Slyšel jsem o závodech vozíčkářů

Dozvěděl jsem se že se má u nás konat mezinárodní zavody v LRU vozíčkářů. Víte někdo o tom něco ?
Autor diskuse: Jirka Krejčí - Profil , 1.5.2005 všeobecné - ostatní

miki - Profil | Pá 6.5.2005 14:56:13

michalŠ: O.K, už toho nechme, vždyť se přeci snažíme o společnou věc.

Jirka Krejčí: Hlavně o tom rozhoduje Richard, na nějž jsem ti včera dával číslo. Volal jsi mu??

michalŠ - Profil | Pá 6.5.2005 8:23:29

Jirka Krejčí- k té pomoci při MS. Pro zajištění MS je potřeba mít u každého závodníka rozhodčího který zapisuje úlovky. Tyto rozhodčí snad již Ríša má zajištěny. Ostatní rozhodčí zajišťuje odbor plavané, jedná se o rozhodčí na sektorech a hlavní rozhodčí s vážnými. Pomoc přímo klukům je složitá záležitost, každý z nich má svého pomocníka, povolená pomoc je daná přímo závodním řádem . Skuzte se ozvat přímo Ríšovi jestli nepotřebuje pomoct s postavením trati a s pořadatelským zajištěním okolo. Určitě bude vítána jakákoli pomoc při propagaci, ale je potřebné vše nejdříve domluvit (Ríša nebo pan Miller). Úplně největší pomoc však pro kluky bude podpora"zezadu" jak při tréninku, ale hlavně při závodě. Jinak pro informaci-letos se kalendář závodů plně přispůsobil tomuto MS tak, aby závodníci měli možnost "závodního tréninku", případně sledovat ostatní závodníky. Přímo na tomto úseku se před MS pořádá MeMIČR i obě ligy. Samozřejmě zde své mistrovství republiky mají i hendikepovaní. Ještě jednou tedy opakuji. Pokud maté možnost jakkoli pomoci obraťte se přímo na trenéry (Ríša, Láďa) nebo na vedoucího přípravného výboru MS pana Millera a nebo na své zástupce na územních svazech. Měli by být informováni. Samozřejmě je vítán sponzoring.

Jirka Krejčí - Profil | Pá 6.5.2005 7:29:59

Kluci jsem rád ýe jste si ujasnili Konopásky,ale oto to nejde, jde o pomoc a to nejen při jednom závodě když jsem viděl jakmaj zajištěný tréniky v Italii a u nás musíš schánět info. aby ses vůbec dozvěděl že se taková akce koná , není asi něco vpořádku.
George.Brain: tak to zkoušej dál ,neděláš to pro pořadatele ale pro ty lidi. Já taky nevím jak mužu pomoct a jestli vůbec mužu. Ale chci to zkusit. Třeba podržet deštník nad hlavou nějakému vozíčkáři při závodech.

michalŠ - Profil | Čt 5.5.2005 22:54:33

miki - fakt rozhodně měl. A opravdu se nebojím

George.Brain | Čt 5.5.2005 13:12:34

No nevím, já jsem pomoc také nabízel, ale na podanou ruku nikdo nereagoval:-((((( Což může znamenat pouze jedno, že akce je velice dobře naplánovaná a všechno dopadne super.

P.S. Proč tomu ale vůbec nevěřím? Odpovím si sám: Drtivá většina pořadatelů není schopná ani řádně zveřejnit na závodech své sponzory a o nějaké medializaci nemůže být ani řeč. A po zkušenostech, které mám zjišťují stále víc že pořadatelé vůbec nevědí o čem je řeč.

miki - Profil | Čt 5.5.2005 12:32:59

michalŠ: Díky za radu. Konopásky znám teprve asi 15 let a tak bych si měl některé věci fakt ujasnit.
Mimochodem, právě pan Konopásek st. mi nabízel jestli nechci pomoci co by rozhodčí, ale neboj, už jsem mluvil i s Láďou a Richardem.
Jirka Krejčí: Posílám mejl a dej vědět kdyžtak Romanovi.

michalŠ - Profil | Čt 5.5.2005 8:02:38

miki-udělej si pořádek v Konopáskách. Konopásek st. je otec, a ten to na starosti nemá. Státním trenérem hendikepovaných jsou synové Ríša a Láďa. Vedoucím přípravného výboru je pan Miller, manažer týmu. Co se týče oslovení ČT a rozhlasu, myslím že nějaké kontakty již má, ale za každý další bude rozhodně vděčný.

Jirka Krejčí - Profil | Čt 5.5.2005 7:04:54

můj E-mail jikr{@razdva.cz,lesk@lesk-kk.cz

miki - Profil | St 4.5.2005 16:07:44

Jirka Krejčí-Roman Svoboda: Pánové díky za zájem a napište mi prosím svou mejlovou adresu, kam vám můžu poslat telefonní číslo. Na ty adresy co máte uvedené mi to nejde.

miki - Profil | St 4.5.2005 15:57:23

Jirka Krejčí-Roman Svoboda: Promluvím o tom s panem Konopáskem st., který o tom bude vědět více. Můžu vám poslat jeho tel. a vy s ním můžete domluvit podrobnosti.

Jirka Krejčí: Klidně můžeš přijet, každá pomoc dobrá.

Jirka Krejčí - Profil | St 4.5.2005 7:06:42

miki: pokud mohu pomoct nějak osobně sděl mi jak.Třeba i při závodech.

Jirka Krejčí - Profil | St 4.5.2005 7:04:54

Zkusím Lidové noviny ,Instinkt a par regionálek .Prosím o tel nebo mail na někoho ským mohou novináři mluvit o akci. sokr e - mail .Jikr@razdva.cz
PS. Ahoj Romane doufám že se i letos potkáme na Gruntech loni večery byli fajn.Pozdravuj kluluky smozřejmě i to lepší pohlaví.

Roman Svoboda - Profil | Út 3.5.2005 19:14:18

Díval jsem se na odkazy - je to přece skvělá akce! Určitě bych ve snaze závody zpropagovat oslovil Českou televizi (snad proto, že v ní pracuji). Myslím, že by pomohl pořad KLÍČ, určitě zpravodajství a ještě mě napadá Český rozhlas - HANDYCAMPING(?). Místní rádia by se mohla stát mediálním partnerem a na propagaci a zviditelnění se podílet. Pokud znáte osobně organizátory a budou chtít pomoci, ať se na mě obrátí. Informace o závodech každopádně posílám kolegům do Dobrého rána.
Ještě mě napadla další věc : "obmailujme" vlivné známé a požádejme je, aby link pověsili na své rybářské (ale i jiné) stránky. Já už to dělám. Za chvíli jej dám na grunty.cz. Ta akce je opravdu smysluplná a vědět o ní by měli nejenom rybáři!!!!

miki - Profil | Út 3.5.2005 17:32:43

Jirka Krejčí: To máš pravdu. Já bydlím přímo na proti místu, kde by se ony závody měli konat a dokonce jsem byl požádán, abych pomohl co by rozhodčí. Právě proto jsem se tě ptal, o jaké informace máš přesně zájem. Co se týká medializace závodů, je to dobrý nápad, ale nenapadá mě nic víc, než zavolat do krajské TV, případně na to upozornit místní noviny. Jinak mám i já osobní zkušenost s lidmi, kteří jsou hendikepovaní a tak jakýkoliv nápad rozhodně uvítám a případně navrhnu panu Konopáskovi staršímu, který to má na starosti.

Jirka Krejčí - Profil | Út 3.5.2005 7:00:51

Miki:Byl jsem v Italii na kaprech a shodou okolností jsem se tam potkal s kaprařem kteryý nějak podporuje italský team.Připadal jsem si jako blbec když jsem viděl jáké tam mají rybáři vozíčkáři možnosti.Napadlo mne že byse ta akce měla nějak medializovat. No prostě pomoct našim vozíčkářům.

miki - Profil | Ne 1.5.2005 17:16:00

Jirka Krejčí: Co bys přesně chtěl vědět.