Radava

Chystám se na Orlík a zaujala mě Radava. Znáte někdo tento kus Orlíku? Chci zkusit chatky "www.radava.com. Hloubka, profil dna, ryby? Nebo jiný kemp s chatkama u vody a možností půjčení lodě. Termín květen - feeder. Dík.
Autor diskuse: Rapalla - Profil , 30.4.2005 všeobecné - revíry, cestování

válec - Profil | St 4.5.2005 0:02:50

Jo ta dřevená je dobrá ,dostali jsme tam k večeři podkovu s uzenýho 30 kg tolstolobika!! Pochytili jsme tam ze je chytají harpunou!!!

Fugas | Po 2.5.2005 8:34:02

Radava je celkem fajn. V porovnání s jinejma tábořištěma(Trhovky, Podskalí a pod.) relativní klid. Neni to klasickej mega camp, ale spíš kolonie karavanů, hausbótů okolo břehu+pár chatek. Dno je většinou písek a má na Orlík spíš pozvolnější spád, na levé straně je hodně mělká kosa(označeno bójí), pak až k Orlíku je to samá skála. Na druhou stranu je docela klidná zátoka, kotví tam ale hodně plachetnic. Ideální by bylo mít tu loďku. Hodně lídí z Radavy jezdí na druhou stranu, na výběžek naproti Žíkovskejm skalám, do Pukňovský nebo Žíkovský zátoky nebo přímo do skal. V kempu jsou 2 hospody. Já doporučuju tu dřevěnou, schází se tam většinou rybáři a můžeš tam lecos pochytit.Několikrát jsem tam viděl chlapi co chytaj tolstolobiky jak prasata, ale nikdy jsem z nich nic nedostal. Já tam zastavuju taky, když lítám na plachetnici.Dobrý jídlo i pití dlouho do noci:-). V květnu to tam bude OK. V létě už je to docela hukot. Ale pozor, občas tam padaj vrtulníky...

CeP | So 30.4.2005 10:01:20

Radavu zname docela dobre. jezdime na dovolenou kazdy rok o prazdninach. velice prijemne prostredi a dobra rybarina. letos jedeme poprve i na tyhle chatky 28-29.5.
chytame hlavne anglicana a feeder. blizssi info ale az prijede brasule vecer nebo zitra. jezdi tam dele a rybarine se venuje take dele takze dame hlavy dohromady.