Seč

Chtěl bych se pozeptat někoho místního, jak to vypadá v současné době na Seči nebo na Dlouhým - jedeme s kamarádem v pátek na Moravu a tak bychom chtěli udělat někde v těch končinách mezipřistání. Předem díky.
Autor diskuse: slimak - Profil , 20.4.2005 všeobecné - revíry, cestování

Špilda | Čt 21.4.2005 9:45:46

Strejda-ja tam letos jeste nebyl tak nevim jak letos..minulý rok sem tam obcas neco chytil.nej 55cm taky nic moc,ale na zachytani to staci.Nechtel jsem to nejak moc rikat,ale nemam to tam moc rad kvuli tem mistnim masarum a nejen mistnim.Jsem z chrudimi a kdyz se zde rozkrikne ze se vysadili kapri tak si jen rikam at tam jeste vubec nejakej kapr rustane! Kdyz jsem tam jel minuly rok asi tyden po vysazeni krasne jsem si zachytal -sice jen kolem 45,ale zabava a radost z ulovenych a na zpet pustenych kapru.Kdyz si vedle me zanedlouho sedly 2.nejspis nejake mistni vydry a zacali mi nadavat proc je poustim tak ses jim v klidu rek ze nepotrebuju mit plnej mrazak kapriku a jelikoz mi bylo jeste 17 tak jsem malem dostal par facek..zbalil jsem si fidlatka a prestehoval se o kus dal a rikal jsem ze uz sem nepojedu ze mi to za to nestoji.Radsi si v klidu zajedu treba na labe.Na seci jsem nikdy nic velkeho nechyt a taky jsem nikdy nic o nejakym vetsim ulovku kapra neslysel..To muj nazor. snad jsem nekoho mistniho neurazil..petruv zdar a hlavne CHYT A PUST...

Tichar | St 20.4.2005 19:02:16

Ahoj, Seč je celkem plná. Pokud mám dobrý zprávy, tak to tam chvilku šlo na přítoku U Ramovky, ale teď už to stojí opět za starou bačkoru. Tak nevím.

matrix | St 20.4.2005 18:15:59

Souhlasim se strejdou, jezdim tam tak 7-8let a loni to tam nebylo vubec spatny-jenomze nasadej a to jsou pak jatka-to je strasny co tam masari delaj!!!Ale vetsi ryba se tam da taky chytit-ja teda nic moc velkyho- loni nej kapr 61cm, ale videl jsem tam tahat pekny ryby,ale bohuzel zadna nesla zpet:-(((

strejda - Profil | St 20.4.2005 16:00:23

Špidla-Prosímtě netvrď takové bludy Seč je zarybněná stejně jako ostatní svazové vody chytám tam 25 let tak to dovedu posoudit.Každej tam jede jako vlčák po vysazení na jistotu tak co myslíš že chytěj kapříky 40cm.SLIMAK-LUBO-Pro konkrétní info klidně na mail.

Špilda | St 20.4.2005 10:47:34

Co jsem slysel od kamaradu tak to ani nema cenu tam jezdit..sem tam nejakej kaprik 40cm a nejakej ten cejn,ale nic vetsiho....posledni roky to tam stoji uplne za h....:-) Akorat candati tam jsou krasny!!!!

Lubo - Profil | St 20.4.2005 8:26:41

Já se taky připojuji k otázce. Moc by mně to zajímalo. Na netu se mi nepodařilo najít ani aktuální teplotu vody v nádrži. Budu tam od 5.5 do 8.5.