Boilies Blue Line Natur-Sportcarp

Máte někdo s tímhle zkušenost?
Autor diskuse: Korda - , 27.3.2005 kaprařina - nástrahy, návnady

snipe - Profil | Út 29.3.2005 9:21:06

Jelikoz jsem jsi na jaro pripravil nejakou smes na bazi zluteho seminka, tak mi to nedalo a jen tak na chytani jsem si na vystave v Brne koupil 1/2kg King Seed Mix z rady Blue Line, ze to zkusim. Je to snad poprve, kdy jsem neco takoveho koupil, tak uvidim.

Carlos> Ja mam s modrou barvou zase uplne opacnou zkusenost. Na jedne mensi vode bylo dost krmeno koulema a vzhledem k tomu, ze se vetsina lidi ridi heslem jahoda je v prirode cervena, tak i koule musi byt cervene, tak jsem rozkrmil z pocatku flek oranzovou jahodou na bazi mlecnych proteinu. Stalo se mi, ze jsem potreboval par kilo udelat a mel jsem akorat modre potravinarske barvivo. Muzu Ti rict, ze po 3 krmenich sla ze vsech kapru brutalne modra barva... A bylo taky jedno, jestli na ni chytam nebo ne!

carlos - Profil | Po 28.3.2005 10:15:51

Mám špatnou zkušenost s modrou barvou koulí (těch na chytání !). I při stejném složení boilie na modře obarvené nebyl ani potah. Použil jsem do části směsi trochu modré potravinářské barvy. Na zbytek kapři šli a leželo to metr od sebe.
Tady to ale nabude jen barva ale jak už bylo napsáno níže "modré rozpouštědlo". I kdyby to nechytalo naprosto vůbec, spočítejte si ten výdělek, když si každý pátý kaprař koupí jen jeden pytlík na zkoušku !!!

Patan - Profil | Ne 27.3.2005 23:32:40

Pavel P> Prave ze je to novinka tak to chvily budou mozna brat, stejne jako ostatni kulicky. Jestli na nektere vode nejde urcity atraktant a tahle kulicka jej bude obsahovat, tak je to stejnak k nicemu...:o) Jinak na stojaku muze bodovat vznikajici mrak z rozpoustejici se kulicky, kdo vi ? :o)

Martin M. - Profil | Ne 27.3.2005 16:49:01

korda> zrejme reagujes na clanek www.sportcarp.cz/main.php?page=clanky&showid=Modrá%20barva
ja jsem z nej ovsem pochopil pouze to, ze to je dobre rozpustna prisada, ktera pomaha lepe uvolnovat i ostatni atraktanty z boilie. Svymi slovy - "modre rozpoustedlo", ktera samo o sobe ryby nelaka, jen dovoluje pouzit mene drahych aromat. Pokud neni rozpoustedlo drazsi nez aroma, melo by to boilie zlevnit...
Treba mne nekdo opravi.

Pavel P. | Ne 27.3.2005 11:01:36

To asi těžko,když je to novinka a zatím to používali pouze testeři.Ale moc bych tomu osobně nevěřil.

Jaras - Profil | Ne 27.3.2005 8:57:31

Zatím ne, ale pro letošní sezonu sme si s bratrancema objednali jeden pytlik na zkoušku. Tak jsem zvědavej co to je zač. Doufam že se něco chytí.