Vláčka v Praze

Vltava v Praze je jak jistě víte celkem rozlehlá, tak bych se chtěl zeptat jestli mi někdo neporadí kde by mohlo jít vláčet ze břehu s šancí na rybu? Předem dík.
Autor diskuse: Hněvka - Profil , 9.3.2005 dravci - revíry, cestování

zelí - Profil | So 12.3.2005 22:22:46

V Troji pod jezem nic moc¨pane kolego.Chodil jsem tam dost často,ale o pořádného candáta jsem tam nezavadil nej 52cm a to jenom jeden kus.Jinak trháš a trháš a k tomu všemu jedno přiblblo na jezu,kterej je te schopen hodit i do vody.

Hněvka - Profil | Čt 10.3.2005 21:31:44

Díky moc za rady, jenom kde myslíte vtěch Modřanech? Já chytal v Modřanech jak tam kotvjej lodě ale na feeder a vláčkaři tam byli ale nevim jestli něco chytli. Kamarád tam byl minulej rok první den co měl papíry a chytil štiku 98 čísel, docela dobrej úvod nemyslíte?:-) Tak jestli bude ještě někdo chtít napsat tak dík. Třeba i o Berounce. p.s. prozradim vám že ta, teď už asi metrovka tam pořád plave.....

Míla - Profil | Čt 10.3.2005 18:05:35

Nezkoušel jsi chytat po jezem u Zoo, byl jsem svědkem kdy se tam minulou sezonu tahali velmi slušní candoši.

PV - Profil | Čt 10.3.2005 13:46:47

Hněvka: já jsem pře dvěma rokama (po povodních)
zkoušel chytat v Troji u ZOO- nic moc- chytil jsem jen pár okounů a urval asi deset gum, jinak jsem to přímo v Praze zoušel pod modřanským jezem na pravé straně- tam se mi to vůbec nelíbilo a taky jsem tam nic nechyti, na protějším břehu to prý je lepší, ale nemám osobní zkušenost.
Nad modřanským jezem jsem byl loni před Silvestrem- to byla jen taková formální rozlučka se sezónou, takže to jsem byl také bezrybka, ale okolí je poněkud přijatelnější, než dole pod jezem.
Osobně rád vypadnu z Prahy, protože chytat mezi bordelem(použité vložky, prezervativy, injekční stříkačky a PET lahve) a za zadkem tramavaj, mě nějak netankuje.

PCT - Profil | Čt 10.3.2005 9:23:44

petrson: prahou na clunu .....2 dil ma uz martin stema legendama mash pravdu uz sem slysel ledacos ale pravdou je ze je to jedno z lepsich mist ikdyz nachytat se da v praze skoro vsude !

Petrson - Profil | Čt 10.3.2005 2:37:13

PCT>> O chytání na štvanici v poslední době slýchám docela legendy. Kde vychází tvůj seriál - zde na MRKu? A jak se jmenuje? Dík.

Hněvka - někteří vláčkaři chodí často k ostrovu v Tróji, dobře se dá vláčet taky pod modřanským jezem.

PCT - Profil | St 9.3.2005 10:09:39

dobra otazka :-)... prave o Praze pisu serial .....v nejblizsich dnech vijde 2 dil ... okoli stvanickeho ostrova...

Mirek | St 9.3.2005 9:09:03

Větší šance jsou pod mosty za pilíři. Minulou sezónu jsem se divil, kolik ryb plave ve Vltavě přímo v Praze. Prošlápnul jsem si to a čekalo mě nejedno příjemné překvapení. Není to sice žádná romantika, pokud ti nevadí, že chytáš ve městě, tak to zkus.