Trnávka u Želiva????

Máte někdo zkušenosti na teto vodě?? Nějaká dobrá místa??? Co se tam nejčastěji loví a jestli si tam dobře zachytám atd...?? Dík všem

F&F - Profil | Út 15.2.2005 13:44:26

Jezdim tam za kamarádem do Řečice dost často a opravdu se tam dá nachytat spousta i velkejch ryb. Každý rok tam vláčim a pokoušim štěstí s bolenama, ale až vloni jsem nad nima vyzrál. To co tvrdí místní, že jsou nechytatelní je lež, jen to chce zkoušet. Měl jsem tu příležitost jít tam na ryby s místníma a chytali jsme jednoho kapra za druhym. Žere to tam na medovky a kuličky do polívky. Jinak tam odtud mam štiku 120. Při závěrečném hodnocení celkem ucházející voda, ale chce to čas se s ní pořádně seznámit. Ale na boleny je to špička.

rybomil | Út 15.2.2005 11:41:28

Jako xycht. Jezdím tam občas - zjara angličák na okouny,podzim na přívlač.Výsledky spíš bídné. Kapři se nejčastěji loví na veřejné pláži Želiv, ale vždy jsem viděl ulovit pouze ploťky a cejny. U toho mostku jsem jednou chytil mníka asi 30.

Marluk - Profil | So 12.2.2005 15:27:11

Byl jsem tam v létě na dva dny u toho mostku pod Řečicí to co tam předváděli boleni jsem ješte nikde neviděl...každých 5min zalovení a ne dorostenců.... zkoušel jsem vláčet, ale na ně jsem neměl ... prostě jsem k nim nedohodil a i kdyby pochybuji že by to nějaký vzal .... všichni místní o nich vědí, ale řikali, že jsou nechytatelní...tak se tam příští rok chystam zase :-) ... jinak nachytal jsem pár okounů a jednoho bolinka 30cm ... jinak na rybičku přimo pod mostkem chytil nějaký místní štiku cca 60cm ...

xycht - Profil | Čt 10.2.2005 11:24:31

Byl jsem tam naposled před 3 lety a je tam fakt hodně vázek...a byly tam mraky úhořů a bolenů a občas štika. Byli sme tam jak je rekreační chata Strabagu.

tonysuk - Profil | St 9.2.2005 12:00:26

Jezdil jsem na Trnávku spoustu let,hlavně k mostku pod Červenou Řečicí.Před několika lety tam bylo spoustu candátů ,což teď už není pravda.Jsou tam ,ale malý a dost se jich tam zkurví.Nachytali jsme tam dost kaprů,taky žádný obry.Je tam dost sumců,viděl jsem tam dva prohraný souboje s dost velkou rybou.Zachytal jsem si tam fakt dost velký plotice,těch je tam dost.V létě je tam dost velký tlak,hlavně výkendy,to jsme vyrážely už ve tři ráno aby jsn¨me čapli flek.Podle mne taková normální průměrná voda,na zachytání v pohodě,ale trofeje bych tam moc nečekal,asi velký jen ty sumce.

wrc.com - Profil | St 9.2.2005 11:49:04

Byl jsem tam minulý rok s klukama na kapry kousek od obce Brtná - naproti táboru.Je to poměrně těžká voda,velká hloubka, na dně pařezy..Největší kapr 9 kg.

La | St 9.2.2005 9:36:49

Záleží jestli máš na mysli přehradu(ta vypadala nějak oploceně) nebo řeku ta mi zase připadala celkem nezajímavě co je zde ale velice zajímavé je svou délkou a spádem největší umělý kanál pro rafty na světě takže pokud jsi vodák vřele doporučuji tuto možnost