Posilovač TOP SECRET - KAPR (Kaprfen)

Používáte někdo tento posilovač? Jak dávkovat? podle výrobce 2lžíce/kg. Zdá se mi to šíleně silné. Žena mě s tím vyhodila z kuchyně, což ještě nikdy neudělala. Málem jsem se z té "vůně" po...l. Budu vděčný za každou informaci.
Autor diskuse: Iceman - , 9.5.2001 kaprařina - nástrahy, návnady

Jan V. | So 12.5.2001 3:20:33

Ahoj Honza V.
Top secret použivam na U. N. Lipno
Je to tutový, ale tajný,
Použivam T.S. jako prisadu v PVA kapslich,a to tak , ze neni nutno dlouhodobe krmit boilie, ale staci jen pri prijezdu k vode zavest nastrahu do hloubky cca 6 - 8 m dle echolotu,kde se ryby nachazeji a tam spustit nastrahu v podobě: 1 ks boilie ,,jahoda /jogurt od ,,Ridchwordu" na vlas a k tomu pridat PVA kapsle od T.S. ,,strowbera a na PVA niti 4-5 ks kulicek tehoz boilie a jen vyckat zaberu ( + 4 hrste prohodit na meko uvarene kukurice.).
Vecinou se mi zaber dostavi , ale jde o 3 lete zkusenosti a tak to neni zaruka. Nevim jestlí jsi to me popsani pochopil, snad jo kdyztak se ozvi J,V, Petruv zdar.

Durec | St 9.5.2001 15:50:26

TOP SECRET Special karpf- je velmi ucinny a hlavne cenovo dostupny posilovac. Ja kupujem 250g balenie. Pouzíva sa 1/2balíka (125g) na 10 L suchej zmesi. Cely balík na to iste mnozstvo sa doporucuje na preteky. Ak vies nemecky, alebo niekoho popros o preklad, tam je to napisane. Cesky, alebo slovensky preklad nie je presny. Vzdy sa to snazia prikraslit a zdramatizovat. V nemcine sa hovori doslova to, co som Ti napisal.