priehrada Hracholusky

Chcel by som sa spytat ci niekto z vás chodí na kapre na priehradu Hracholusky na rieke Mže a aké kapre sa tam nachádzajú, prípadne či sa tam dá zachytať na boilies.
Autor diskuse: Tore21 - , 5.2.2005 kaprařina - revíry, cestování

Arcanis - Profil | Pá 1.7.2005 0:48:50

Hracholusky jsou krasny - jezdil jsem tam na chatu kazdy vikend do svych 15 let. (rameno k usti Uteraku)
Deda tam chytal ryby a diky nemu jsem zacal i ja - i kdyz pozdeji. Bohuzel nevim jak je to s kapry, protoze ja chytam nejradsi vecer na polozenou candaty nebo uhore.

pepa | So 12.2.2005 17:35:51

Jezdím na Hracholusky pravidelně už 4 roky na kapry vždy tak na týden. Je to perfektní přehrada. Nedám na ni dopustit. Co se velikosti kaprů týče, je to tak do 13kg. Ale určitě jsou tam i větší. Ovšem skvrnou jsou tam němečtí ukrajinci (popsán níže). Podle mě tam kapr veme vše co ještě nepoznal. Takže každý rok na ně jedeme s něčím jiným. Pokud budeš mít nějaký konkrétnější dotaz, napiš na email.

izi | Ne 6.2.2005 18:12:37

Ještě o velikosti ryb.Bavil jsem se s klukama co se tam potápí a říkali,že viděli pěkná hejna i velké ryby nad 70cm,ale problém je je přesvědčit o navštívení našeho háčku-mrchy mlsny

izi | Ne 6.2.2005 18:07:56

Dodlinka-Tore21
Jezdím už roky na Hracholusky a pochytání je tam dobré,ale ne přes sezonu,jezdím tam i v sezonu kvůli mé rodině, líbí se jim tam příroda a celkově .Přes sezonu je tam pak hodně Němčourů a hlavně Rusoněmců kteří berou opravdu všechno co chytí,není žádnou náhodou je vidět jak chytí kpříka třeba 30 cm a místo puštění mu protrhnou hubu a provlečou provaz a tak mají třeba 30 ryb takhle přivázaných-hnus.Dělají ze sebe pány pracháče a pak žerou 20cm kapříky aby nemuseli nakupovat a porybný jak tam jsou nikde, ale jak odjedou hodí ramena a jde po nás.Několikrát jsem na ně volal policajty ,ale znáte to ,na ně serou a nás buzerují a stálo mě to proříznuté 2 pneu u mé Octávky-také hnus ,5 litrů v pr....! Dolinka kam chodíš k Butovu nebo Pňovany? A jaké máš zkušenosti ty

Dodlinka - Profil | So 5.2.2005 11:46:11

Určitě se zachytat dá. Jezdíme tam každý rok na týden. Ale hlavně asi kvůli přírodě. Kaprů nachytáš dost, ale většinou do 70 cm. Větší jsou tam taky, ale nějak se nám zatím nedaří je přesvědčit.