Smázaní příspěvku a uzamčení diskuse

Jaký máte názor na to,že M.Maťák zamknul diskusi a smazal příspěvky pod videem(26. Rybaření s Chyť a pusť - Ultralehká přívlač)?To tady funguje taková tvrdá cenzura?Už se Vám to taky stalo?Děkuji
Autor diskuse: musiláč - Profil , 7.12.2016 dravci - techniky lovu

musiláč - Profil | Pá 9.12.2016 15:18:02

Martin M. >> Martin M.-Díkes za odpověď.To mi stačí.Aj Všem ostatním.Nemá cenu se v tom už pitvat:-)

aleš vavřina - Profil | Pá 9.12.2016 6:43:44

Martin M. >> Martine, dle mého je reakce na Tvůj zásah do diskuze přesně dle hesla - "Čím víc se do lejna šlape, tím víc to smrdí..." . Dle mého je uzamčení diskuze k zadanému videu zcela ok a pokud je někdo z předmětného videa "lehce nesvůj", tak jistě u této firmy nic nekoupí a tím se automaticky dostává mimo cílovou skupinu konzumentů videa. Mně se video nelíbilo právě pro výhradně komerční charakter - dle názvu jsem čekal něco jiného, již si jej nepustím a jinak žádné další nežádoucí následky na sobě nepozoruji.

u x a - Profil | Pá 9.12.2016 3:39:44

nofish >> přesně ...

-bedna- - Profil | Čt 8.12.2016 20:19:08

Martin M. >> Díky.O dvě firmy jsem se minul v mém odhadu.Tipoval jsem tři.:-)

Martin M. - Profil | Čt 8.12.2016 19:41:38

-bedna- >> staci priblizne? obe cisla budou do 5, presneji to neumim. Za 20 let.

Rožnovák - Profil | Čt 8.12.2016 19:38:09

Sám jsem k tomu to videu měl pár komentářů, páč jsem měl podle denního harmonogramu asi kritický den a nedošlo mi o co jde, až po Martinově vysvětlení , nevidím v jeho postupu vůbec žádný problém. Je to prostě placená reklama o které se nediskutuje, jen ho prostě chceš shlédnout do konce nebo ne. Bez reklamy to už dneska nejde, ale stále je tu na co koukat. Ale pokud tu někdo dá video s konkrétním názvem a video se opravdu nepovedlo a je otevřená diskuze nevidím nic špatného se na dané téma vyjádřit stejně tak když se video nadmíru podaří.Takže když budou u těchto videí zamklé diskuse, nebude kde diskutovat a budou k poznání a všichni budem spokojení :-).

nofish - Profil | Čt 8.12.2016 19:33:37

bonhof >> Já teď mluvím vyloženě o tom videu a tam se ta reklama podle mě fakt nepodařila a tak je mi jasné, proč zrušit diskuzi u takového videa. Že musím mít MM dobré nervy, o tom se asi bavit vůbec nemusíme.

bonhof - Profil | Čt 8.12.2016 19:28:16

nofish >> mě pořád nejde do hlavy oco Vám tady jde, ne jen v této diskuzi ale i v jiných 90% lidí tady jen pomlouvá ale aby byli rádi že to mají zdarma, tak ješte nedávají a divím se MM že některé lidi nepošle do pr.... ten musí mít sakra dobrý nervy,

nofish - Profil | Čt 8.12.2016 19:27:16

torwald >> To je konstatováním stávajícího stavu, nevím, co se v tom snažíš najít. Vysvětlení k tomu, co jsi psal ty. Kdysi jsi to musel nenápadně ukazovat ve videích, dnes natočíš video "na tvrdo".
Martinova videa jsou á pár tříd výše, hlavně :-)

nofish - Profil | Čt 8.12.2016 19:24:01

bonhof >> No nevím. Člověče, já si pamatuju, že si mám koupit prut ten a ten, naviják ten a ten, desítku vlasec a že s tím klidně vytáhnu sumce... Je to prostě jen reklama na zboží jednoho e-shopu. Nevím, jak moc tam o tom ví, ale když jsme jim kdysi volal kvůli prsačkám, tak jsem byl rád, že nekupuji první v životě a nenechám si radit od prodejce.
Ale co, vůbec nejde o tu reklamu, co si zaplatili. Jen to docela klame, hromada lidí čekala video lovu na UL, nebo alespoň informace.

torwald - Profil | Čt 8.12.2016 19:22:50

nofish >> No a? Chytrý jsi na to dost, tak se nad tím povzneseš a jdeš dál... . Cožpak, když je v televizi product placement masti na hemoroidy, tak si jí hned běžíš koupit? Každá reklama má svůj dosah a osloví své zákazníky. Netřeba to více komentovat... . Deklamovat tady, že tě neoslovila, je jako předčítat knihu Zjevení vedle veřejných záchodků... .

bonhof - Profil | Čt 8.12.2016 19:14:49

Hoši schválně jsem se díval na celé video, a nevyděl jsem nic špatného, spousta mladých začínajicích
rybářu kteří jsou radi i za takové rady jaké jsou ve videu, když mě bylo 8 let když jsem začínal a našel bych takové video byl bych štastnej, Petruv zdar a nyní pojdte do mě

nofish - Profil | Čt 8.12.2016 19:09:56

MrKos >> Čloěče, asi to nechápeš, ale on zadavatel mrku přinesl to, že tu je. Kdyby tu nebyl, nejsou reklamy, nebyly by peníze, nebyl by Mrk.

nofish - Profil | Čt 8.12.2016 19:08:33

torwald >> Dneska je to spíš o tom, že od doby co se zlegelazivaly některé způsoby reklamy, což se stalo nedávno, cpou to do tebe všude a pořád. Lidi na to začínají být pěkně alergičtí... Začínám si toho celkem všímat :-)
Za mě, třeba, mě takové video absolutně odradilo, od nákupu čehokolo na tom e-shopu, už proto, že to nebylo poprvé co něco takového natočili.

MrKos - Profil | Čt 8.12.2016 19:06:10 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Bych rád věděl, kdepak je pan zadavatel a co on mrku přinesl, když už si takto stěžuje. Zde jen utrousil jedovatou slinu v podobě zadání této otázky a tím to skončilo. Dokonce není ani jasné, co tím sleduje. Možná je to najatý a placený agent.

torwald - Profil | Čt 8.12.2016 19:01:33

Mě se líbí, že když na videu před několika lety Martin potajmu rozškubával pytlík s krmením, chytal na shimanový pruty, navijáky (pro které se rozhodl sám ze své kapsy),... . Věčně ho někdo v diskuzi bombardoval, co to je za žrádlo, co má za vlasec, co za prut, co za naviják, háček, vidličku, židli, ... div ne, jakou má značku trenýrek. Tak teď, když to tam konečně rovnou píše (že mu to trvalo!), tak každýmu reklama vadí a je na ní imunní... . Zvláštní. Mě nevadí, je vkusná, hlavně je rybářská!!!

Tarn - Profil | Čt 8.12.2016 18:55:04

Pánové, trochu Vás nechápu. Každej sem chodí dobrovolně a na vlastní nebezpečí, tak co řešíte ? Je všeobecný trend , že by kde kdo, chtěl a požaduje, aby se měnilo okolí k jeho obrazu, ale co takhle začít každej u sebe, aby vyhovoval ostatním ? To by bylo šponování a těžkostí. Tak berte, nebo nechte ležet a buďte rádi, že si nemusíte platit nějaký prémiový účet, aby jste mohli psát, nebo zobrazovat co chcete .

007krivanek - Profil | Čt 8.12.2016 18:52:31

Nevím, co vidíte za problém.
Video. Komu se líbí, ať se podívá. Komu se nelíbí, ať se nedívá. Zadavatel zadal zakázku, za kterou si stojí . Tak to je.
Denně máme všude reklamy od pojišťoven, makléřů, bank. Líbí se Vám to ? Ne ? tak na to nekoukejte. Vše a všude je to pouze jen o penězích. Ať si budeme povídat o čemkoliv. Názory některých nechápu. Asi ,, jsme ,, ještě nevyzráli.

Tarn - Profil | Čt 8.12.2016 18:51:49

No ...a to nám to ještě ani nezamrzlo :)

nofish - Profil | Čt 8.12.2016 18:33:45

musiláč - >> Bylo to prostě reklamní video, ještě udělaní "nic moc dobře". Co se dalo dělat :-)
Zákazník platí, musí se vyhovět jemu. Stejně jako recenze vercajku a podobně. Dneska už je to na internetu jako v tíisku - zaplatíš si za článek, nechceš si vidět, že to někdo kritizuje, tvrdá realita.

Siven Polní - Profil | Čt 8.12.2016 18:27:34

Martin M. >> Však jo... Ale myslel jsem to tak, že kdo chce, tak si do videa stejně rejpne - zde. A zase se ale na něj podívají ti, kteří by se mu vyhnuli. A třeba si koupí ten vlasec, nebo dokonce ty ježaté gumy. Takže je všechno v pořádku. To byla jen taková pseudofilosofická úvaha na odlehčení. Jinak jak jste už psali s Torwaldem - ty videoblogy nejsou špatný nápad, člověk si udělá lepší obrázek. A mimochodem - Bazar tady je super (jinde je skoro vymeteno :) )

-bedna- - Profil | Čt 8.12.2016 18:26:08

Martin M. >>Jak jsem psal,každý má na věc jiný názor.
Jen mi prosím Tě odpověz na tu mou otázku,kolik firem Tě žádalo o nějakou cenzuru a kolika si vyhověl?
Rád bych věděl jestli je to trend a nebo jsou to vyjímky.

Martin M. - Profil | Čt 8.12.2016 18:03:02

svaro >> cesky clovek je mene ochotny verit reklamne, nez jak tomu je treba v Nemecku nebo v USA. Vidime to krasne na google reklamach u nasich videi na youtube, ktere si prohlizeji i cizinci - samozrejme vztahnuto na porovnatelne jednotky.

Martin M. - Profil | Čt 8.12.2016 17:57:42

Siven Polní >> "Takže se sice něco stalo, ale zároveň se vlastně nic nestalo.... " - tady se spise kritizuje MRK (a ja) nez samotne video. Tomu branit nechci.

Martin M. - Profil | Čt 8.12.2016 17:54:07

Fishky >> to co pises o sleposti k reklamnim bannerum je pravda a lidi takto budou vycviceni stale vice a vice. Dobre to je videt na idnesu, kde uz banenrova reklama ustoupila agresivnejsim taktikam, jako jsou 2 reklamy pred videem nebo interaktivni tapeta za strankou. Nebo clanky, ktere docela smrdi objednavkou, napr. ted jsem tam videl clanek o hypotekach, kde zastupce firmy Partners tvrdil, ze bezny clovek se v tom po nedavnych zmenach nevyzna a je treba vyuzit rad odbornika.

Martin M. - Profil | Čt 8.12.2016 17:44:45

-bedna- >> tohle kdyz po tobe ctu, tak bych z toho malem mel dojem, ze tady vladne cenzura v minutovych intervalech, vse je podmineno maximalizaci zisku a na lidi kasleme.... A to podle mne rozhodne neni ani pravda, ani trend, ani pravidlo. Ja si naopak myslim, ze kdybysme MRK ted prodali, tak novy majitel by zde daleko vice tlacil na pilu (neplanujeme prodej).

Ty chapes jako cenzuru i to, ze neumoznime diskutovat k reklamne. A nevadi ti, ze ti branime nezalozenim diskuse diskutovat ke kazdemu reklamnimu banneru? Existuje vubec nejaky web, kde jsou diskuse k reklamam nebo PR clankum?

A nepsal jsem o tom, ze bazar ci nase vlastni videa jsou pro nas ztratove - je to pro nas zdroj navstevnosti, na kterem nemusime byt v plusu. Ja psal, ze krome toho, aby byl web pro rybare zdarma a pro firmy za penize, existuji i jine modely financovani rybarskeho webu, ktere nemusi byt postaveny na zisku z reklam, ale dokud tu je (napriklad) bezplatny bazar a videa MRKu, tak tezko nekdo udela nejaky konkurencni placeny rybarsky bazar nebo placana rybarska videa. Takze se nedozvime, jestli by takovy model financovani uspel.

Siven Polní - Profil | Čt 8.12.2016 17:09:14

Pedro1 >> Já na bannery klikám celkem dost. Stane se, že je někde zajímavá akce, někdy i věc, o které dlouho uvažuji, ale nikde u nás do té doby nebyla dostupná... Většinou nic nekoupím, protože je to samej "SHIT", ale být v obraze považuji za jednu z výhod MRKobannerů... Na druhé straně "nekomerčně laděné reklamní video" - a s cenzurovanou/zrušenou diskusí k tomu - se mi zdá být kočkopsem. Martina M. ale chápu, nakonec ale nic se neshodí samo tak dobře, jako podobná videa (zrovna tohle vypadalo jako parodie na reklamu). A co je nejabsurdnější a zamotává to tak nějak všechno - diskuse, která byla zrušena, se objevila zde - a evidentně v plné a neúprosné síle. A i ti, kteří by na to video nenarazili, se díky tomuhle mumraji na něj chtě-nechtě mrkli nebo mrknou... Takže se sice něco stalo, ale zároveň se vlastně nic nestalo....

svaro - Profil | Čt 8.12.2016 16:49:46

Fishky >> chce tým povedať, že ľudia v globále (dav), sa chovajú ako ovce a na tom celý biznis fičí. To že niekto sa správa inak - čiže napr. ty - štatistická odchilka :D

Fishky - Profil | Čt 8.12.2016 16:36:52

Pedro1 >> Jak to myslíš? Jako já jsem jenom já :)))

Pedro1 - Profil | Čt 8.12.2016 16:32:44

Fishky >> Nojo,jenže kolik procent lidí je jako Ty?
Když jsou lidé schopni koupit pruty,navijáky,nástrahy,koule,.....,prostě cokoliv podle toho,že tady někdo napsal že je to super,bude realita taková,že lidé na ty bannery klikají hodně a také tam kam se proklikají nakupují.
A o to v tom celku jde.

Fishky - Profil | Čt 8.12.2016 16:07:14

svaro >> já mu celkem rozumím, jak funguje svět peněz jak píšeš je druhotné, Akože za prvé, tady jsme na MRKu, no a aby to tady valilo, tak jsou důležití návštěvníci - čím víc a častěji, tím lépe. Reklama je druhotná, defakto "nepodstatná", jakmile bude návštěvnost (bod jedna) bude zájem firem zde inzerovat. No a tenhle druhý bod je zádrhel. Lidé se rychle naučí přehlížet bannery, přeskakovat blikavé caprdlíky a nevšímat si jich, já na ně kliknu defakto snad jen omylem - a o toto firmy zájem nemají, chtějí aby se část návštěvníků co je tu kouklo i k nim na stránky - no a teď nastane ten průšvih - jak je tam "přelít" :) nemůžu mluvit za jiné, ale mě se reklama příčí, každá druhá firma je jak Horst Fusch z Teleshopingu a právě to jejich je nej... a pak si to koupíš a houby houby, takže tudy alespoň u mě cesta nevede. Kdysi jsem viděl film od Zelenky chytal kapry na Dunaji? a když jsem viděl zdolávačku kapra z člunu, jak prut po třetí očko mizel pod vodou, tak jsem se z první dobré zamiloval a musel ho mít - prostě musel, byl božský - Chub power weave - masakr - to byla skrytá reklama ale božsky fungovala, nikdo na videu mi ty pruty nevnucoval, ale když jsem viděl jak to funguje, musel jsem to mít - a wo tom to je. Naši výrobci chrlí tuny tuctových reklamních banerů a spotů, na které už jsou lidé pomalu alergičtí, naopak jsou hladoví po videích, které ukážou skutečnost bez přibarvení - a jde to! Jenže takové video je jednak těžší natočit a za druháka ho musí točit profik, aby to nebyla spíš parodie než video na úrovni, ke kterému se budou lidé vracet a rádi.

svaro - Profil | Čt 8.12.2016 15:34:09

-bedna- >> Koľko máš prosím ťa rokov (nič v zlom, ale toto je pohľad teenagera idealistu)? Ja nie že by som nesúhlasil s tým čo píšeš, ale takto svet peňazí nefunguje. Nechce sa mi rozoberať celú tvoju reakciu, tak len v skratke. Samozrejme že ti niekto musí povedať čo chceš, potrebuješ, po čom túžiš... No a samozrejme že nadpis "reklamné xxx" by kazil dojem. Čo by si vlastne od tých firiem chcel? Aby svoje zaplatené recenzie necenzurovali? A keď tam bude nejaké negatívum, tak sa majú riadiť pravidlom "zlá reklama je tiež reklama"? Alebo prestať púšťať financ úplne? Ver-never, ale dosť nepriaznivo by sme to pocítili všetci...
A čuduj sa svete, takýto pokrivený svet im funguje.
Podľa mňa je tento web dosť benevolentný - krásnym dôkazom toho je už len táto diskusia...

Knapík - Profil | Čt 8.12.2016 14:01:36

Sizla >> ano, uhádl jsi, je to on - Vrátnej

Sizla - Profil | Čt 8.12.2016 13:44:11

Knapík >> Jestli je UXA vrátnej,chci mu delat vlcáka :D

sven - Profil | Čt 8.12.2016 13:39:15

u x a >> tedy dobrá zpráva, pro nebankovní sektor ...:-)

u x a - Profil | Čt 8.12.2016 13:35:23

sven >> tam už není.byl už viděn v plzni...

sven - Profil | Čt 8.12.2016 13:32:37

u x a >> asi je ještě na montážích ..:-)