revír 401022 Vltava 10-14 ú.n.Slapy

Prosím,kdo mi přiblíží ev.vyznačí na mapě konec revíru na Mastníku-píše se:od ú.n. až k hraničním tabulím v polovině ohbí Mastníku mezi bývalým mlýnem a Hrádkem-nemohu to na mapě najít ???
Autor diskuse: Jedle - , 14.1.2005 všeobecné - revíry, cestování

rybomil | Pá 14.1.2005 11:53:58

Jedeš z Neveklova směr Nová Živohošť( asi 500m za obcí vpravo, další křižovatka rovně, další rovně, další vlevo Nahoruby, ty projedeš, před posledním barákem vpravo ostře dolů úzkou asfaltkou do osady Poličany. U zbořeného statku končí asfalt, kolem něj mírně vlevo pořád dolů do chat k bývalému Rákosníkovu mlýnu. Když je mokro, ani se tam bez teréního auta nepouštěj, jinak nevyaedeš nahoru, nech to u statku. Dole vlevo uvidíš konec zátoky a zleva přitéká potok Mastník. Chytá se ještě asi 500m potoka, pak jsou cedule.Nahoru proti proudu jsou asi 3 km pstruhovky, spíš málo zarybńované a s dostatkem štíhlat. Po jaru najízdějí plotice na konec zátoky, pak cejni a kapři. Skoro stále tam hýbou s vodou, to pak bývá i total výbuch.

JM - Profil | Pá 14.1.2005 11:05:45

Mělo by to být tam jak se potok mastník vlévá do přehrady. Přesně to určit neumím. Říká se tam na Kasárnách. Je tam ale těžká voda, bahno, málo vody, rákosí. Vlastní potok by měl být jiný revír. Nemám u sebe přehled revírů, ale mohlo by to nějak souviset s Musíkem, ten je snad ale chovný, nevím přesně. Když si vzpomenu, podívám se doma do soupisu a po neděli to doplním.