Lacné prúty od Sensasu

Zdravím všetkých.

Chcem sa opýtať čo vravíte na lacné feedrové prúty od Sensasu, ako sú na tom s kvalitou? Mne sa naoko zapáčil Sensas Prima Feeder Tech, neviem však čo môžem od takého lacného prútu očakávať. Pred časom som vlastnil "vtedy lacný" Shimano Joy feeder, a bola to katastrofa. Tak by ma zaujímalo či Sensas je na tom lepšie. Vopred vďaka za odpovede.
Autor diskuse: P.&.S. - Profil , 29.6.2016 feeder - náčiní, doplňky

P.&.S. - Profil | Po 25.7.2016 0:03:03

Nakoniec som dal na rady skúsenejších, radšej prišetril a kúpil si Delphin Magmu Light Feeder 360cm/90g. Tak dúfam že to bola dobrá voľba :-) Veľmi sa mi páčia veľké očká aj na špičkách, teším sa až ten prútik vyskúšam pri vode.

fheavy - Profil | Pá 1.7.2016 7:43:07

xDanielS >> podle mne jsou taky lepsi dvudily,akorat tahat futral 1,90m mne nejak
Prestalo bavit,v kaprarine usem si to vyzkousel a myslim ze u feederu bude platit to samo,
Min spoju vetsi pevnost-lepsi akce.taky se to lip rozdelava navazany,treba ty boat feedery jako jediny vozim navazany,jinak vis ze to normalne nedelam u zadnyho trojdil.prutu.:-)

xDanielS - Profil | Pá 1.7.2016 7:16:01

P.&.S. >> A proč jsou vlastně lepší dvoudíly, než trojdíly!

P.&.S. - Profil | Čt 30.6.2016 15:39:03

Jarda Š. >> to shimano Joy som si naslepo objednal z e-shopu, myslel som si že to za tú cenu risknem. Pri prvej rybačke som to oľutoval ... nielenže prút má extrémne hrubý blank a je ťažký, najhoršie na ňom je to že v spojoch sa takmer neohýba. Vlastnil som aj iné lacné prúty, no všetky boli aspoň použiteľné ak nie dobré a myslím si že horší feedrový prút od Shimana Joy na trhu nenájdeme.

Jarda Š. - Profil | St 29.6.2016 14:49:47 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

P.&.S. >> Joy jsem zatím v ruce neměl, ale na tuhle řadu nadává snad každý, kdo si z ní nějaký prut koupil. Od Sensasu mám telefeeder ( http://www.mrk.cz/tackle.php3?kat=116 ), který považuji vzhledem k ceně za velmi dobrý, ten Prima Feeder zatím neznám, ale je to nástupce řady, která tak zhruba splňovala to, co, jak píšeš, očekáváš.

peto88 - Profil | St 29.6.2016 13:52:18 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Sensas ma dobre pruty, ale asi to bude platit o tych top radach. Ja mam od nich sice matchku tusim Competition waggler a ta je super. Brat kupoval minuly rok feeder prut a tiez chcel nieco lacne, ale nakoniec som ho prehovoril na Mikado ultraviolet a nelutuje - je to prut, ktory sa objavoval aj vo feeder lige. Jednoducho pri niektorych(vsetkych) veciach plati, ze niesme tak bohati, aby sme kupovali lacne veci ..... vid skusenost s shitmanom joy :)

P.&.S. - Profil | St 29.6.2016 12:53:41

Jarda Š. >> s tým všetkým rátam samozrejme, len som chcel vedieť či to stačí na bežnú rybačku a tiež či sa dá s tým aj niečo väčšie vytiahnuť. Mám za to že tie lacnejšie prúty pri svojej hrúbke zvládnu toho viac čo sa týka mechanického poškodenia či záťaže pri zdolávaní a lovu v prekážkach, len som chcel vedieť či ten Sensas nie je na tom úplne zle, lebo ak to má byť niečo ako spomenuté Shimano Joy, tak to radšej nie potom:-).

Jarda Š. - Profil | St 29.6.2016 11:33:50 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

P.&.S. - >> Musíš počítat s tím, že proti vyšším řadám jsou tyhle levné pruty znatelně těžší a méně citlivé. Chytat s tím určitě jde, ale požitek z lovu není takový, jako když si koupíš prut z vyšší řady z kvalitního grafitu.