Jaký háček k jaké nástraze - přehledná tabulka

Tabulka zde:
http://www.leszcz.pl/tabela_haczyki.php

Jinak celý web http://www.leszcz.pl/ je super. Taky mají perfektní youtube kanál: https://www.youtube.com/c/leszczeu

Polsky moc nerozumím, ale ani není potřeba, pán je hodně názorný ...
Autor diskuse: loobz - Profil , 27.4.2016 plavaná - náčiní, doplňky

Seržant55 - Profil | Ne 1.5.2016 10:47:57

hraji >> Já myslím že pro začátečníky dobrá-názorná pomůcka,my když jsme před padesáti lety začínali tak jsi mohl vybrattři velikosti ze dvou druhů háčků,ale dnes z toho děcka mají v hlavičkách guláš.Tak mají aspoň jakous názornou pomůcku.

marmyš - Profil | Pá 29.4.2016 18:14:31

Ono se dá na pc i lovit,ani k vodě se nemusí.

Pavouk‌ - Profil | Pá 29.4.2016 16:45:17

neni to trochu skoda mit na vse tabulky? nebo spis ostuda..
rybareni je i o premysleni a zkusenostech a ne tabulkach, ktery jsou ti v podstate stejne k ho@@@

tucnak11 - Profil | Pá 29.4.2016 14:04:38

Hačky použivam na plavanou nej 10 -ki ot Korum - Preston nejmenši 14-ka s očkem bo jsem slepej a vařu bezuzlovem navazcem hačky jsou pevne,na tabulku se nespolehavam bo kařda firma jinač ma čislovani,vybiram očima.

loobz - Profil | Pá 29.4.2016 13:45:49

hraji >> Momentálně jsme na internetu - ty taky, tak si myslím, že tady věci z internetu úplně nevadí. Pokud se budeme bavit u vody, tak si budeme prohlížet reálné háčky, vo tom žádná. To je rozdíl mezi realitou a internetem. A jinak taková tabulka velikosti háčků může třeba pomoci při výběru velikosti v eshopu (ten je totiž taky na internetu). A jestli je web zahraniční, nebo domácí je na internetu většinou fuk, to je na internetu tak hezké - je celosvětový = World Wide Web.

hraji - Profil | Pá 29.4.2016 11:30:26

Jako nic proti, ale řídit se při výběru velikosti háčku tabulkou ze zahraničního webu, to už je trochu přitažené za vlasy. Snad má každý svoje vlastní zkušenosti a nějaký názor za věc. A pokud nejsem schopen vybrat ani přibližně potřebný háček, a řekněme si, že pro rekreační rybaření není výběr háčku úplně tou nejzásadnější věcí, která rozhoduje o úlovku, pak je otázka, zda mi pomůže nějaká internetová tabulka.
Nějak tu internetovou mánii nechápu. Asi to bude tím, že pamatuji doby, kdy jsem měl v krabičce tři velikosti háčků a musely stačit na úplně všechny ryby co v řece byly.