Shakespeare AGILITY 80 SURF

Ahoj, máte někdo zkušenosti s tímto navijákem?? Vypadá dobře, ale nemůžu nikde najít pořádnou recenzi.
Autor diskuse: Rockwell - Profil , 10.4.2016 kaprařina - náčiní, doplňky

sidonius - Profil | Po 11.4.2016 11:05:22

Rockwell >> no tak skoro rok vydržel na spodáku a zároveň markeru, takže dostával velký záhul a žádné vůle ani žádné klepání se neobjevily. Ted funguje pouze jen na markerování a stále drží. Takže pokud to máš na běžnou kaprařinu, tak by to mělo být bezproblémové. Má dvě cívky, kovovou (s kovovým klipem) a grafitovou. Na obou cívkách je psaná stejná velikost, ale dle očního pohledu se mi zdá, že ta grafitová je mělčí.

Rockwell - Profil | Po 11.4.2016 10:45:31

sidonius >> Díky moc za komentář, chtěl jsem ho pořídit na běžnou rybařinu, jen na odhoz do cca 100m. Spíš mě zajímalo to zpracování a funkčnost. V Anglii má značka velice kladné hodnocení, tak zjišťuji jak to je u nás.

sidonius - Profil | Po 11.4.2016 10:31:34 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Ahoj, mám ho ve velikosti 70. Kupoval jsem si ho původně na spodový prut, ale na ten mi nevyhovoval (malý návin na otočení kličkou - asi 75 cm +- ), takže jsem na spodák koupil daiwu emblem spod. Špekspíra jsem tedy dal na markerovací prut a tam je dostatečný. Musel jsem odebrat jednu podložku pod cívkou, aby šňůra dobře navíjela. Po odebrání podložky šnůru sice dobře navíjí, ale když jde při točení kličkou cívka dolů, tak v té nejnižší poloze drbnul šroubek, který drží klip, o tělo navijáku. Trochu jsem ten šroubek upiloval a už je to v pohodě. Naviják mám druhý rok a funguje zatím bezproblémově. Nevím, zda to máš na běžné kaprové chytání nebo na spod/marker, ale myslím si, že pár sezon vydrží uplně v pohodě. Za mě je to dobrý naviják, navíc není těžký, ani drahý a ta černo modrá barva je slušivá.