Co se dá dělat s černou srmtí jménem KORMORÁN???? Kdo to řeší????

Dnes jsem byl na pískovně na Krčmani 471 057. Obcházel jsem břeh a u spadlého stromu u kraje jsem viděl cca 100 kapříků jak jsou naskládaní vedle sebe a jen tak malátně jezdí dokolečka. Všichni do jednoho domordování od toho černého prevíta KORMORÁNA. Prakticky čekají jen na svoji smrt! Jednalo se o kapry, které tam na podzim nasadili. A tak mě jen zaráží, že to nikdo neřeší. A ptám se PROČ? Kdo by to měl ŘEŠIT? Kam se OBRÁTIT?
Autor diskuse: Frenčis - Profil , 13.3.2016 všeobecné - ostatní

tuzemak - Profil | Ne 13.3.2016 12:08:36

Frenčis - >> pokud se nepletu,tato voda patří MO Brodek u Přerova,hospodáře tam určitě mají,zavolej a řekni co si zjistil...

gluba - Profil | Ne 13.3.2016 11:39:24

Na ten rybník také moc rád chodím a je to velice smutné.Rád bych pro zlepšení této smutné situace také podnikl nějaké kroky.Jenže nevím jaké.Napadá mě snad jen zajít na odbor životního prostředí,ale je otázkou,zda-li by se tím vůbec někdo nějak reálně zaobíral,když je to celorepublikový problém!Má někdo nějaké zkušenosti na řešením této situace??Také se mi k této neblahé situaci nabízí otázka....Co je vlastně ochrana přírody?Jestli nechat přemnožit jeden živočišný druh, aby mohl decimovat ostatní a potom to dále neřešit?Tak to je dle mého názoru cesta špatným směrem.Myslím, že tady ta situace se už ukázala u přemnožení bobra,ale to je zase jiná otázka i když také smutná a ukazující na nesystémovou činnost rádoby ochranářů přírody a potažmo dalších institucí.