Hájení okouna říčního

Kdo je pro hájení nádherné a bojovné ryby, která už u nás pomalu začíná mizet z revírů - OKOUN.
Autor diskuse: tomass1982 - Profil , 12.2.2016 dravci - druhy ryb, rekordy

kareldj - Profil | Út 31.1.2017 0:41:11

linba >> tady kolega už to napsal za mě, kvalitu není třeba mrazit, ale netvdim že by mi mražená vadilaI

lipan - Profil | Po 30.1.2017 23:36:34

linba >> Zrovna ovocná pálenka není dobrej příklad. Byť jsem to taky dělal. U podchlazeného destilátu není šance na rozvinutí vůňe, která je pro vjem nejdůležitější. Mrazák je prostředek pro srovnání kvality prvotřídního moku a pseudoslivovice nastavené starými kompoty, poraženým mačem a jinejma chuťovkama. Pak už je to jen chlast.

linba - Profil | Po 30.1.2017 22:50:17

kareldj >> Nemáš pravdu taková Slivka z mrazáku je lepší jak čerstvá a struktura se nezmění pořád je v kapalném stavu.))

aleš vavřina - Profil | Po 30.1.2017 22:36:58

Tooomas >> asi jsem od přírody lidumil, mám pro rozumné rozmary lovců pochopení ...

kareldj - Profil | Po 30.1.2017 21:12:39

alfonz42 >> jasně,mi je to proti srsti a jinak už to nebude.

alfonz42 - Profil | Po 30.1.2017 20:56:18

kareldj >> neviděl bych to až tak černě, taky občas kuchyní proběhnu ;-)

kareldj - Profil | Po 30.1.2017 20:50:16

alfonz42 >> cokoliv mražené je špatně a u ryby která nemá vlákna je to hodně špatně, mráz dokáže absolutně rozbít strukturu masa a soker doma nikdo nemá,i to je půl bídy.

u x a - Profil | Po 30.1.2017 20:43:27

,

alfonz42 - Profil | Po 30.1.2017 20:39:18

kareldj >> nebavím se o kuřeti napíchaným vodou ;-)

alfonz42 - Profil | Po 30.1.2017 20:37:31

Serjoža >> :-))) vepřový bych tam raději taky nedával ;-)

kareldj - Profil | Po 30.1.2017 20:36:45

alfonz42 >> to není můj případ, jsem celý život kuchař a cokoliv co se dá koupit chlazené je někde jinde než mražené a netýká se to jen ryb. Takové kuře mapichane vodou a dobře zmrazené je taky bomba, ale kvůli toho mi lidí do hospody na jídlo nepřijdou, nebo příjdou jen jednou.....

marmyš - Profil | Po 30.1.2017 20:36:29

Serjoža >> Nemáš pravdu.

u x a - Profil | Po 30.1.2017 20:33:59

Batuta >> :-))))

Serjoža - Profil | Po 30.1.2017 20:30:23

kareldj >>Jakékoliv rybí maso dát do mrazáku může jenom cvok.To je fakt.

alfonz42 - Profil | Po 30.1.2017 20:27:15

kareldj >> Levičácké kecy.... Není čerstvý, hoď na pánev mraženýho ;-))

Batuta - Profil | Po 30.1.2017 20:19:22

Už je to tady...

kareldj - Profil | Po 30.1.2017 20:10:37

alfonz42 >> proč ne, ne každý je schopný nachytat okouny, a ne každý a to i já je schopný takovou rybu degradovat mrazakem. To je jen můj názor na kvalitu masa. To se budu těšit na sezónu a dám si čerstveho, nechytam ryby na mrazák, ale rád si dám rybu čerstvou.

kubas. - Profil | Po 30.1.2017 20:06:53

kareldj >> Souhlas... Z podobného důvodu jsem takřka omezil jen na noční lov úhořů jejich používání. Tam to zase občas vezme malej sumeček, no nevybereš si.

kareldj - Profil | Po 30.1.2017 20:04:38

kubas. >> to já vím že ne, y tím se nic udělat nedá, zakazovat žížaly je nesmysl, u malé rybky to nesmysl není.

marmyš - Profil | Po 30.1.2017 20:00:34

alfonz42 >> Raděj ty jak kormorán.

alfonz42 - Profil | Po 30.1.2017 19:52:47

kareldj >> taky jsem je dnes zhltnul, jsu hltavec ;-)

kubas. - Profil | Po 30.1.2017 19:50:36

kareldj >> Nenaděláš nic s tou žížalou, u rybky by to vyřešila minimální délka... Dřív když ještě byli okouni na revíru, kam chodím na úhoře, tak mi párkrát do roka okoun zhltnul i 2 žížaly na háčku v noci, tomu se neubráníš prostě.

kareldj - Profil | Po 30.1.2017 19:43:15

kubas. >> okoun je bohužel hltavec to nikdo nezmění,jen většina dává u rybky více času před zasekem,ale asi to vyjde nastejno

bonhof - Profil | Po 30.1.2017 19:32:33

Batuta >> 80kg? co stím dělá?

alfonz42 - Profil | Po 30.1.2017 19:30:32

kareldj >> Já bych stanovil jen max míru jako u kapra, ti velcí mi moc nechutnají :-)

kubas. - Profil | Po 30.1.2017 19:30:16

kareldj >> Cokoliv "žížalovitého" na tom bude ještě hůř než rybka si myslím...

kareldj - Profil | Po 30.1.2017 19:29:03

MAXXSKATER >> neříkám že nejvíc, ale určitě nejvíc tu malou rybku nepřežije, tam asi bude to procento úmrtnosti velké.