Alespoň jedna noc u Labe

Petrův zdar všem. Po přečtení desítek vláken k otázce bivakování / stanování / spaní pod širákem pořád nejsem chytřejší. Navíc spousta vláken je rok 2009, 2012 .. Hned tedy na přímo. Jedná se mi o strávení několika nocí v revíru mě nejbližším a to Labe 6-7, který se nachází v CHKO České středohoří. Při cestách okolo Sebuzína a Církvic vidím bezpočet stanů, karavanů, bivaků, aut .. na některých místech maringotky.. Změnilo se tedy po x letech něco? Může se přenocovat u řeky? Za každou zkušenost budu moc rád. Jestli vás někdo kontroloval, jestli padly někdy nějaký pokuty nebo je to vše už ok pokud je člověk slušnej a uklidí svoje okolí (což na spoustě míst při příchodu k vodě dá celkem zabrat..)
Autor diskuse: EYEman - Profil , 23.7.2015 všeobecné - revíry, cestování

EYEman - Profil | Po 27.7.2015 9:05:05

díky všem za reakce .. koukám, že se nic nezměnilo ale možná zapátrám nad možností pronajmout si kousek břehu v krajním případě

Piranha - Profil | Ne 26.7.2015 9:52:54 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Nic se nezměnilo, všude je zákaz táboření tedy nocování, připravováni si stravy a podobně, to vše je kempování-táboření které je v CHKO zakázáno.Vyjímku má ten kdo si pronajme pozemek nebo jej vlastní, ten může mít i vozidlo u vody a dokonce i snad oheň.
Bohužel je to tak i když je to na hlavu postavený.Pokud jednou chráním CHKO tak všem stejným metrem.
Pokud narazíš na hezké místo na chytání s cedulí soukromý pozemek nebo dokonce snad i soukromý pozemek lov ryb zakázán, ignoruj tu ceduli a klidně rybař jak chceš.To že je to SP neznamená že tam nesmíš rybařit.Majitel je povinen ti umožnit výkon rybářského práva a ty se tam musíš chovat slušně a jakoukoliv škodu uhradit.Ale máš to opět zase na den a jak budeš na tom pozemku bivakovat tak počítej že ti tam nasranej majitel ve 2 ráno pošle policii a CHKO a budeš to balit s čelovkou na hlavě :D.
Toď asi vše.

Vavry - Profil | Ne 26.7.2015 9:34:17

EYEman - >> pristi tyden jedeme na 4 dny na stejny revir. Bereme jeden bivak a myslim, ze kdyz clovek neni prase a ma kolem sebe uklizeno, tak neni problem. Ja osobne sem se jeste s nejakou buzeraci nesetkal a to jezdim skoro jenom na labe.

huher112 - Profil | Ne 26.7.2015 9:18:20

to je napsáno v povolence, pokud tam není vystaven zakaz, tak bych je poslal do pr.....:)