Jak obnovit ryb.listek?

Rad bych znovu zacal s rybyrenim.Nechytal jsem tak 6 let.Jak a kde si mam nyni obnovit listek?Konkretne na Kladne.Slysel jsem,ze to ted zarizuje mesto....
Predem dekuji za odpovedi
Autor diskuse: Karel - , 4.1.2005 všeobecné - RŘ, MO, svazy

Nikita - Profil | Čt 6.1.2005 17:39:09

Stejný postup jako popsal Cyril. Při ztrátě stačí tam, kde st. lístek vydávají podepsat čestné prohlášení o ztrátě a nebo předložit potvrzení Policie ČR, že byla ztráta nahlášená a bude vydán nový st. lístek.

siro | Út 4.1.2005 19:18:24

Při vstřícnosti manika na naší MO bych udělal čelem vzad a papíry(potvrzení) bych si nechal vystavit třeba na P5.Jakmile budeš mít cancák v ruce ryb. lístek ti vydaj na Kladně odbor ž. prostředí.
Za hopika(Skoka) to ještě šlo,ale Horák(nebo Horáček) je příjemnej jako trn v řiti.
Za pokus ale nic nedáš,třeba se zrovna dobře vyspí.

Multi | Út 4.1.2005 16:48:29

Po zkušenosti z Kladna bych nejdříve zašel na ryb.svaz. a potom až na radnici. Dnes ráno jsem se stavoval pro povolenku a ryb.svaz byl zahlcený rybáři. Možná bych počkal se zařizováním povolenky na klidnější období, kdy bude i větší vstřícnost ryb.svazu.

Pike | Út 4.1.2005 14:49:56

Zdenda: Tak ti to potvrdi clenska organizace, ze jsi clenem, to bych nevidel jako problem

Zdenda - Profil | Út 4.1.2005 14:38:32

U nás k vydání nového rybářského lístku potřebuješ předložit doklad o složení zkoušek nebo předložíš starý ryb. lístek a dostaneš novej. Otázka pak je co když lístek ztratíš?

Cyril | Út 4.1.2005 7:52:06

Nevím,jak to funguje u vás,protože tady dost lidí psalo,že se dá správný postup obejít. Pokud sis těch 6 let neplatil ani členské příspěvky,nejsi už členem ryb. svazu a měl bys absolvovat školení.S osvědčením o jeho úspěšném absolvování si na obecním úřadě zakoupíš ryb. lístek a pak si zajdeš na ryb. svaz pro povolenku.Takhle by to snad mělo fungovat,ale jak jsem už psal,třeba se to u vás praktikuje jinak.Rozhodně nic nezkazíš,pokud si na váš ryb. svaz zatelefonuješ.Určitě ti řeknou jak na to.