MRK.cz - stále na rybách - ryby a rybaření

MRK - Stále na rybách
Otázky a diskuse Seznam Diskuse

Pečené boilie v troubě

Ahoj zkouseli jste pect boilie v troube? Pek jsem to na 100° 30min. a vypada to celkem dobre ale zda se mi ze min voni a povrch vypada jak u levnych kupovanych tak jestli to take nepecou aby se zjednodusila vyroba.Jak se to bude chovat ve vode?

Autor diskuse: mara3 ®
Zařazeno do: kaprařina - nástrahy, návnady, 24.5.2015

Nemůžete zapisovat do této diskuse, protože nejste zaregistrován nebo přihlášen.

[ Nejnovější | << Novější | strana 1 ze 2 | Vybrat stránku | Starší >> | Konec ]

N Pvl - ® Út 26.5.2015 20:56:47
mara3 >> Já jsem ti rozumněl . Takhle se to nechá předběžně testnout . (sklenice) Ve vodě to třeba půjde rychleji "pomohou " tomu ryby
N mara3 - ® Út 26.5.2015 20:52:24
Pvl >> chovanim ve vode jsem myslel aby se to nerozpadlo moc rychle nebo to nebylo jak kameni nastesti ve slenici to 2dny vydrzi a postupne se rozpousti spis jsem si rikal proc to vsichni vari nabo naparuji kdyz takhle je to rychlejsi a pohodlnejsi
N mara3 - ® Út 26.5.2015 20:45:55
alda2211 >> tak nastesti neplavou 4kg plovek bych asi nezdelal
N Fritolek - ® Út 26.5.2015 4:34:13
kuratko když bude z mikrovlnky vysušené a vychladne a daš ho nějaké krabičky snad vydrží delší dobu?!
N kuratko - ® Po 25.5.2015 17:52:34
Fritolek >> Jak je toto rohlíkové boilí trvanlivé ,skusil jste to už někdo?
N Fritolek - ® Po 25.5.2015 17:32:04
Dan.J Hele fotka tam je jen jedna mě to přes mobil moc nejde ale vzhledem k tomu že používá jen stridku a dá to do mikrovlnky rohlik se 100% vysuší a ztvrdne tudíž by měl na 99% plavat
N Dan.J - ® Po 25.5.2015 16:41:19
Fritolek >> To ale také určitě půjde ke dnu :-) Nešel by ti sem dát odkaz,určitě tam jsou fotky.
N Fritolek - ® Po 25.5.2015 16:19:12
Dan.J
Nástrahy a návnady - Ostatní boiliesové směsi
7.3.2014 vložil(a) SHARK-CZ | Nástrahy a návnady ⇒ Ostatní boiliesové směsi | 940× zobrazeno
Jednoduché, rychlé, dle potřeby lze dochutit kořením - já použil perník


SUROVINY: 3–4 rohlíky (2 dny staré), 2–3 pol. lžíce jemné strouhanky, 1 větší vejce, 10g Protifaru(nebo jakýkoli proteinový přípravek), potravinářské barvivo – na barvě nezáleží, 2 stroužky většího česneku, perník. esence-lze použít i perník. prášek. PŘÍPRAVA: z rohlíků použijeme pouze vnitřní část, poté je natrháme na malé kousky a spaříme (do kastrolku s vodou, můžeme přidat 2 pol. lžíce magi Po spaření přendáme do mísy, kde jsou již rozmíchané ostatní přísady (vejce, na jemno nastrouhaný česnek, barvivo, perník. esence, 2 pol. lžíce magi, prot. přípravek). Zpracujeme na těsto (dle potřeby přidáváme jemnou strouhánku, těsto se nesmí lepit) necháme cca 1 hod, odpočinout v lednici v mirkoet. sáčku. Postup výroby koulí je klasickým způsobem. Pokud by se těsto při válení trhalo, přidejte malinko rostlinného oleje. Hotové kuličky NEVAŘÍME, dáme je po cca 20ks do mikrovlnné trouby na cca 3–4 min. Boilies chladne asi 1 hod. Z tohoto množství připravíme asi 70ks boilies o velikosti 20mm. Tak to je ono vypadá to zajímavě
N Fritolek - ® Po 25.5.2015 16:15:32
Dan.J - Rozklikni encyklopedie sekce návnady a nástrahy a dole je recept na pernikove rohlíkove boilie ale píše že hlavní chuť lze přizpůsobit dané potřebě
N Fritolek - ® Po 25.5.2015 16:12:43
Dan.J Nene jmenuje se to přímo rohlíkove boilie a nepece ho ale dává do mikrovlnky kouknu na to a napíšu odkaz nebo kde hledat
N Dan.J - ® Po 25.5.2015 15:55:19
Fritolek >> To bude asi ono ne? www.chytej.cz%2Fclanky%2Fctenarske%2F&ref=www.chyte​j.cz%2F&ss=6107j2692585j17" target="_blank" rel="nofollow" class="counted" onclick="URLCounter('http://www.chytej.cz/vyhledava​ni/?cx=006797653669842966770%3Asypfdfchyi4&cof=FORI​D%3A10&ie=UTF-8&q=rohl%C3%ADkov%C3%A9+boilies&sa=vy​hledat&siteurl=www.chytej.cz%2Fclanky%2Fctenarske%2F&ref=www.chyte​j.cz%2F&ss=6107j2692585j17',''); return >true;"http://www.chytej.cz/vyhledavani/?cx=00679765​3669842966770%3Asypfdfchyi4&cof=FORID%3A10&ie=UTF-8​&q=rohl%C3%ADkov%C3%A9+boilies&sa=vyhledat&siteurl=​www.chytej.cz%2Fclanky%2Fctenarske%2F&ref=www.chyte​j.cz%2F&ss=6107j2692585j17 Hledal sem nějaký recept co by mi udělalo korpus ale hustoty pečiva,perník bude dost křehký.
N Dan.J - ® Po 25.5.2015 14:31:52
Fritolek >> Dekuji moc,kouknu na to.
N Fritolek - ® Po 25.5.2015 14:17:46
Dan.J Čau teď jsem brouzdal po serveru Chytej.cz a je tam recept na rohlíkove boilie perník ale příchuť se dá změnit tak kdyžtak na to mrkni
N Dan.J - ® Po 25.5.2015 10:06:15
meďo1 >> Děkuji za vzácné rady,budu to muset tedy začít flákat aby mi to plavalo :-) Hold sem si udelal moc dokonalej stroj,ještě prubnu veku a treba i něco jiného a jsem zvědav zda budou plavat nebo ne.
N meďo1 - ® Po 25.5.2015 8:31:52
Dan.J >> zdravíčko, ja si robim uz nejaky ten rok rozkove boilies a vsetky su potapave. Nie je to ziaden problem ze neplavaju, praveze mi pridu lepsie. Plavaju mi iba tie rozkove boilies, ktoré sa vytvoria pri lisovani po okraji rozku, pretoze je tam malo cesta a lisovanim sa z nich nevytlaci celkom vzduch. Ak chces vyslovene plavajuce rozkace, tak musis rozrezat rozok napoly a potom este poupravovat jeho hrubku, aby bol tensi, inac budes mat vzdy potapave. Potapavost rozkacov je to sposobena dobrým naparením a nasledne silným zlisovaním = vytlačí sa uplne vzduch. A ak chces 100% plavajuce rohlikace, tak si viackrát nadipuj polystyrénové gulicky a tie ti zarucim, ze budu plavat :-)
N Dan.J - ® Ne 24.5.2015 20:06:36
Fritolek >> Kupované je děsně předražené ale jinak mě to příjde na cenu staršího rohlíku :-)
N Fritolek - ® Ne 24.5.2015 20:00:28
Dan.J Určitě jak říkám nechytam na to vím že hodně lidí ano ale zdá se mi to zbytečný a jak pises na rohlík i drahe tak ať se zadari
N Dan.J - ® Ne 24.5.2015 19:58:06
Fritolek >> No to já raději počkám na jinou radu,rád bych ještě použil ten můj lis ale i tak děkuji za radu :-)
N Fritolek - ® Ne 24.5.2015 19:44:29
Dan.J Pak si jedině udělat vlastní kvasek a poté vytvořit malé kuličky a např zapichnout paratko a dát upéct jako klasický domácí rohlík;-) a můžes rovnou přidat barvičky a další věci příchuť atd jako když připravuješ boilie a jelikož nic nelysujes mělo by se to chovat jako klasický suchý rohlík ale nevím nechytam na to radši mam klasiku;-)
N Dan.J - ® Ne 24.5.2015 19:42:11
Fritolek >> No já je po vylisování natáhnul na dlouhou nit a nechal týden schnout u okna,jak říkám.Vlhkostí to určitě nebude,jsou pouze slisované a usušené.
N Fritolek - ® Ne 24.5.2015 19:37:18
Dan.J Nebo zkus stříkačkou přes jehlu vstřiknout vzduch ja párkrát zapoměl rohlik ten ztvrdnul normálně časem sám a plaval tak možná lepsi použít třeba susicku na ovoce ta odstraní i vlhkost a hlavně ti ten rohlík neupeče

[ Nejnovější | << Novější | strana 1 ze 2 | Vybrat stránku | Starší >> | Konec ]

[ otázky | kaprařina | nástrahy, návnady ]

Oznámení - kaprařina
Vložit oznámení

Na toto místo můžete sami vložit své oznámení ostatním čtenářům MRKu.

Kalendář akcí - kaprařina
Seznam závodů
Výsledky závodů
Všechny výsledky
Akční nabídky
Všechny slevy a akce
akce, rybareniSPORTEX - slevy na vybrané modely

Za 2 499 Kč s DPH.
10 let záruka na blank a doprava ZDARMA na všechny nabízené modely!!!


akce, rybareniElektromotory HASWING 20-109 LB (2HP)

Haswing - závěsné elektromotory s vynikajícími technickými vymoženostmi, propracovanou konstrukcí, vysokou spolehlivostí a překvapivě NÍZKOU CENOU! Kompletní nabídka u nás!


Doporučujeme prodejnu
Adresář prodejen
LOS - CORMORAN LOS - CORMORAN

Písek, 39701 , Heydukova 100