Parťák - najde se někdo z Vysočiny?

Ahoj,píšu jsem proto,že mám problém sehnat lidi na víc jak jednodenní vyjížďky.Teprve minulý rok jsem se po dlouhé době konečně překonal a složil zkoušky.Baví mě to tak,že do toho obětuju dost svého volného času a proto jsem si koupil i potřebné vybavení (bivi,lehatko apod.)Jsem ze Světlé nad Sázavou a kraj Vysočina.Je mi 26 let a myslim si,ze mi nechybi smysl prp humor.Jelikož moji kamaradi chodi se mnou občas na místní řeku,tak na delší vyjížďku naopak seženu lido jen zřídka.Jelikož chytám jen krátce,tak se stále učím a jsem rád za každý fígl a radu.Ale zároveň si myslím,že o proti místním jsem se za tak kratkou dobu posunul na jinou úroveň než chytat na srkačku s velkejma hákama.Hledám kamaráda/y ktrarý by mne občas skontaktovali a vzali mě sebou třeba na Labe apod.Nebránim se ničemu.Baví mne jak kaprařina,tak i vláčka,sumcařina a nyní se zasvěcuju i na feeder;) Jsem pojízdnej.Mám VW touran,tak kdyby bylo potřeba nikoho vzít,tak není problém.Předem říkám,že nejsem ve skupině chyť a pust a občas si tu rybu domů vezmu,ale pokuď jde o velké ryby,tak rád navracím vodě:)Nebránim se dobrýmu pivu a grilování :) Ondra

SirRozzyr - Profil | St 20.5.2015 7:44:15

Ahoja,

Hele taky budu muset najit nejakeho partaka...S kamosem co jezdim to jde z kopce...Je zapikanej - kvuli Babe...A jezdim Ted sam... Teda se psem - Tuak mozny problem estli nemas rad psy... Teda jestli nemas rad psy tak to samosebou pada, ze bychom nekde zachytali a pokecali a zachlastali :-)))

Estli mas Skype nebo Ts tak muzeme pokecat... To by bylo asi nejlepsi...

Zatim cest...

Štolda - Profil | Pá 10.4.2015 7:05:51

Tak to by byla parada...tak az zase nekam pojedete,tak mi napis do sz a domluvime se,ok?;)

Čajda - Profil | St 8.4.2015 22:33:32

Zdarec, jezdíme s kamarádem hlavně po přehradách jako jsou dalešice, Křetinka, pak jezdíme taky na Pilák a Stž, jezdíme třeba na 3 -4 dny, někdy třeba ráno přijedeme a druhý den odpoledne odjíždíme, prostě jak máme volno. Mě je 27 let. Chytáme hlavně Feeder, v létě dravce a občas něco z té kaprařiny. Já jsem z Nového Města na Moravě, je to sice od tebe kousek dál, ale když se domluvíme na více denní lov, tak nějakých 50 km myslím nehraje roli.