Rybarska značka Shark

uz dlho sa stretavam s tym ze nachadzam lacne a pomerne vykonne navijaky a udice od firmy shark chcem sa preto opytat ci s nimi niekto ma skusenost lebo 12+1 lozisko za 20 eur mi pride velmi podozrive :) http://www.rybarskeveci.sk/Navijak-Shark-Winner-4000-d49.htm
Autor diskuse: OliBar - Profil , 1.4.2015 všeobecné - náčiní, doplňky

hulimrk - Profil | Ne 25.10.2015 20:11:30

já si koupil 4 navijáky Shark inspiration, navíjení super, ale po vytažení pár ryb z vody začaly problémy se zpětnym chodem a to u všech navijáků. Takže jsou uplně na hovno, když člověk táhne rybu, chce povolit brzdu nebo šáhnout pro podběrák, tak se mu začne točit klička a má zamotanej vlasec, je to o nervy. Cena za jeden byla 800 kč, co myslim, že neni zase tak málo.

Varada - Profil | Čt 2.4.2015 17:16:41

Je to polská firma a je populární hlavně tam.
Do nádobíčka jsem teď dával recenzi na feederovej prut,měl jsem od nich podběrák a rozpadla se rukojeť,háčky mají celjem dobré ale mají prapodivné číslování,vlasce prúměrné.Ještě mám od nich jeden levný vezírek a ten je O.K,krmítka na feeder taky.

Oni mají některé ty věci až podezřele levné,je to klasická čína,a podle toho je potřeba na to nahlížet,akorát je výhoda že ty věci nemaj tak předražené vzhledem k výrobním nákladům jako ostatní.

S jejich oficiálním dovozcem a e-shopem http://www.steffishing.cz jsem spokojen.
Myslím že hodně obchodníkú,kteří prodávají stejné zboží pod jinými značkami musí z těch jejich cen mít husí kůži :-)