Sardelová pasta (Serdelka) do nástrah i návnad?

Používáte tuhle pochutinu, někdo do pelet, Boilisu, metod mixu, krmítkovky. nebo třeba obalovačka?

Prosím jen odpovědi k otázce!
Autor diskuse: Cloud - Profil , 30.3.2015 feeder - nástrahy, návnady

speed641 - Profil | Čt 16.4.2015 11:33:47

Zdravím,docela jsem si oblíbil používat za nástráhu na feeder-lov kaprů- kuličku polystyrenu.- na vlasovou montáž./samotnou-bílou,barvenou,dipivanou,obalenou atd. /
Kdo máte s tímto způsobem lovu nějaké osvědčené zkušenosti-přídavné nástrahy,uzpůsobení-složení návnady,oleje dipování,někdo tady psal o Sardelové pastě-zajímavé , atd.
Jde mi hlavně o zábavu-druhý feeder bude nalíčen na velkou rybu-boj.pel.-/nejsem masař-převážnou většinu ryb pouštím /
Jedná se o větší rybník,který už ted je docela ,,překrmen,, návnadou ostatních rybářů-kteří většínou nechytí nic,nebo jen náhodně.../brzy ráno-před setměním /
Braní kaprů je tedy velmi liknavé-náladové...
Taj-jak by jste šli ,na tyto ,,přežrané,, vypasené ,líné kapríky?
Prosím o vícero názorů,zkušeností,děkuji. :-)

PYTLAKS - Profil | Po 30.3.2015 19:14:24

marmyš >> tož zapatentuj a pak pust' do světa.-)

marmyš - Profil | Po 30.3.2015 19:00:44

PYTLAKS >> už jsem tak blízko,že přemýšlím nad patentem:-)

PYTLAKS - Profil | Po 30.3.2015 18:59:32

marmyš >> to asi nikdy neklapne.-)

marmyš - Profil | Po 30.3.2015 18:57:19

PYTLAKS >> Však my jednou tu univerzální nástrahu najdem a potom vylovíme i poslední šupinu.:-))

PYTLAKS - Profil | Po 30.3.2015 18:51:58

RK >> tak chceme věřit tomu,že to pomáhá,hledáme si každý svoju cestu a když se něco povede,tak to potěší víc jak obyč. rohlík:-)máme pocit,že jsme proto udělali něco navíc a proto ty různé experimenty,ikdyž někdy kontraproduktivní:-))

marmyš - Profil | Po 30.3.2015 18:21:40

RK >> Kašli na rohlík,vedle tě chcou rozcupovat:-)

RK - Profil | Po 30.3.2015 17:26:48

marmyš >> To ti věřím-rohlík, to je věda:-)

Supina-Petr - Profil | Po 30.3.2015 16:04:04

Smrtak >> :O) víš jak je to s tou vírou

Bolek to myslím zcela vysvětlil :O) :o)

marmyš - Profil | Po 30.3.2015 15:52:25

RK >> Dojdi s flaškou a já ti prozradím o rohlíku tolik,že budeš koukat.

Smrtak - Profil | Po 30.3.2015 15:02:18

Supina-Petr >> a mas na to dokaz? mas dokaz ze maka, no povedz :))))

Supina-Petr - Profil | Po 30.3.2015 14:58:51

RK >> Musí taky říci,že v poslední době dávám místo sardelky belachanovou pastu od větnamců http://www.asiacenterfood.sk/www-webreal-sk-asiacen​terfood-sk/eshop/2-1-OMACKY-A-PASTY/0/5/51-Krevetov​a-pasta-200-g
To je trošku lepší mastroš,ale sardelka taky maká....

Supina-Petr - Profil | Po 30.3.2015 14:48:30

RK >> Tak tak,kdyby mi to nejezdilo tak ji tam nedávám. Asi tak....

RK - Profil | Po 30.3.2015 13:44:21

Supina-Petr >> Tou poslední větou jsi to celé vyhmátl, hlavně tou druhou půlkou za čárkou.....:)
Teď jde o to, že i když bys tomu nevěřil ani trošku, tak ten rozdíl bys musel vidět.Protože když se někam pere živá vodička, tekuté potravy, aminokyseliny, tekutá játra,lososové oleje, sardelové pasty a bůhví co ještě, tak to musí bej sakra znát. Tak, že nikdo ani nepípne. Stejně jako do restaurací , které vaří s čerstvými bylinkami a kvalitními surovinami, se stahujou gurmáni a maj furt nabito. Mohli by ti majitelé těchto restaurací klidně říct , že jim ti zákazníci skvěle ,,berou"a že jim to jezdí. A tady bych jim to určitě věřil...i když je to třeba nebaví a neradi experimentujou...:-)

Supina-Petr - Profil | Po 30.3.2015 13:16:37

RK >> Já se tě taky zeptám.Má cenu dávat do koulí různé drahé ,,živé vodičky"?Když nachytáš na dobře postavenou směs i bez tekutých potrav?Já tu svou níže napsanou,,potravu"dávám půl napůl s tekutými játry a nachytám(na mou směs).
Takže jestli to má cenu ti nepovím,ale já to dávám protože tomu věřím a rád experimentuju.

CZesnek - Profil | Po 30.3.2015 13:00:46

RK >> Si to zkus a je to.

RK - Profil | Po 30.3.2015 12:54:09

marmyš >> Já myslím, že nebudeš chytřejší, zůstaneš chytrej stejně. Prostě rohlík je rohlík. :)

RK - Profil | Po 30.3.2015 12:51:00

Supina-Petr >> No a to je přesně o čem jsem psal-má to cenu?

Supina-Petr - Profil | Po 30.3.2015 12:25:14

Já si dělám dip (tekutou potravu)ze dvou tub sardelové pasty a jedné lahvičky rybí omáčky(http://www.asijske-potraviny.eu/octy-a-ochucovadla/​31-rybi-omacka-exotic-food-6x250ml-2147483647.html
Používám to do metod mixu,dip na pelety,nebo jako tekutou potravu do boilí směsi

tuzemak - Profil | Po 30.3.2015 12:16:41

marmyš >> na ten rohlík bych dal pomazánkový máslo s bylinkama,taky rybám trochu dopřej.o)))

marmyš - Profil | Po 30.3.2015 12:14:33

RK >> Já mám vyzkoušeno,že obyčejný lisovaný rohlík je účinnější jak nějaký dipovaný.Zítra zkusím,na jeden prut těsto se sardelí a na druhý bez-budu chytřejší.

RK - Profil | Po 30.3.2015 12:10:36

Jak píše meďo 1-má to vůbec cenu? Jsou markantní rozdíly? Víme přesně kdy ji použít? Protože někdy může mít opačný, než zamýšlený efekt. Rady typu - jezdí mi to dobře- nic neznamenají. Protože bez sardelky to taky dobře jezdí.
Tak jak je to tedy? Má někdo nějakou prokazatelnou zkušenost-dlouhodobou, která obstojí. Protože nikdo jinej řekne , že namáčí bondulku v zelenym pestu, někdo v chili a někdo v rajčatové omáčce s bazalkou.
A všem to perfektně jezdí. Ale nejezdilo by to lépe bez těchto experimentů?

Pstruh27 - Profil | Po 30.3.2015 10:53:43

tuzemak >> zatvoriť by som to zatvoril - nikdy nenechávam boostrované pelety alebo boilies otvorené. Pravda je, že sol je výborný konzervant a kedysi sa v soli uchovávalo maso aj ryby....

meďo1 - Profil | Po 30.3.2015 10:31:39

Nepocitil som nejaky rozdiel s pridanim a bez pridania sardelky. Inac som s nou boostroval peletky a boilies do PVA.

tuzemak - Profil | Po 30.3.2015 10:07:40

Pstruh27 >> sardelová pasta a zkazit?tam je více sole,než sardele.-)) max. může při nezavření vyschnout...

CZesnek - Profil | Po 30.3.2015 10:05:51

Já ji třeba dávám do rozmixovaný bonduelky. Nebo když tu kuku mixuju tak tam přidám ančovičky (sardinky) i s tím olejem, mixnu to úplně na jemnou kaši. Pak je to úplně parádní zálivka na vše, na partikl, na pelety i do methodmixů.

Pstruh27 - Profil | Po 30.3.2015 8:28:46

určite dobrá vecička za doslova smiešnu cenu. Ja do nej nakladám peletky do PVA ale len deň vopred - bojím sa aby sa pasta nezačala po otvorení kaziť - máte s týmto nejaké skúsenosti, nakladáte peletky do sardelovej pasty napríklad aj mesiac pred ich použitím?

Norek 1953 - Profil | Po 30.3.2015 8:24:44

Zdravím:Již roky nakladam do sardelky pelety ale přidávám ol.olej a sul.Tímto nálevem pelety přeleju a nechám celou zimu v lednici ale občas nádobu otočim.No a celkem to jezdí.Měj se.

1mirda2 - Profil | Po 30.3.2015 8:07:26

Jasan a funguje to.V domově důchodců zvaném kaufland jsou na ně někdy akce.A ta funguje dobře.

ROMIČEK - Profil | Po 30.3.2015 7:18:50

Obcas ju pridam do rozmocenych halibutiek ktore davam do krmitka.