Použitý Mitchell Excllence Carp 360, 2.5Lb

Ahoj kapraři,

ačkoliv jsem převážně vláčkař, chci si na letní stanovačky, grilovačky atd. pořídit aspoň nějakou základní výbavu na kapry. Rozhodně nechci nové vybavení, ale použité (na těch pár výjezdů ročně do toho nechci vrážet tolik peněz).

Dneska mě v jednom obchodě crvnkly do nosu dva pruty - Mitchell Excellence Carp 360, 2.5Lb. Cena za oba byla 1400,- Máte zkušenosti s těmito pruty nebo dokážete aspoň usoudit, zda-li tyto pruty za to stojí?

Má cílová ryba je kapr, vzhledem k tomu, že určitě navštívím i soukromé revíry, větších rozměrů. Chytat bych chtěl na větších rybnících, popřípadě jezerech. Návštěvu řeky ale rovněž nevylučuji.

Předem děkuji každému, kdo je schopen mi poradit nebo dát tip na nějaký jiný kousky.
Autor diskuse: denyg - Profil , 4.2.2015 kaprařina - nástrahy, návnady

levhan - Profil | Čt 5.2.2015 10:47:16

Carpmaniak Deny >> denyg - 5.2.2015 7:52:24 >> rozumne reseni aspon co se tyce zateze prut neznam

denyg - Profil | Čt 5.2.2015 7:52:24

Tak nakonec jsem se na to vyprdl - cena sice pěkná, ale hodně si zakládám na záruce, kterou bych v tomto případě neměl. Šel jsem do Daiwa Phantom Carp II., třílibrovka 360:)

Jarda Š. - Profil | St 4.2.2015 22:57:25

levhan >> Souhlas, taky bych spíš doporučoval 3 lb. Jinak obecně dle mých zkušeností pruty Mitchell v nižší cenové kategorii jsou na ty ceny vcelku solidní.

levhan - Profil | St 4.2.2015 22:40:42

Carpmaniak Deny >> denyg - >> Má cílová ryba je kapr, vzhledem k tomu, že určitě navštívím i soukromé revíry, větších rozměrů. Chytat bych chtěl na větších rybnících, popřípadě jezerech. Návštěvu řeky ale rovněž nevylučuji.

pokud chces opravdu to co zde pises 2,5lb myslim nebude dostacujici vlastnil jsem pruty-ne tyto- stouto gramazi nejsou pruty na zadne extremni nahozy to je vec prvni a vec dalsi lov na vyvazku je sice mozny ale i to ma sve hranice zdolavani si urcite uzijes otom zadna myslim ze pokud potrebujes pruty na odhoz jak pises na vetsi vody urcite bych volil jinou gramaz

zadalsi nepises jak chces kapry chytat na koule na krmitko todle vse je pri porizovani prutu podstatne