Delphin Magma nebo Trabucco Selektor XS Carp Feeder

Zdarec,
chci si koupit jeden z těchto feederových prutů. Máte někdo s těmito pruty zkušenosti, případně který by jste doporučili?
Oba dva pruty jsou dle mého názoru kvalitní v rámci jejich cenové kategorie. Děkuji za odpovědi.
Autor diskuse: mikin99 - Profil , 2.10.2014 feeder - náčiní, doplňky

Dóla - Profil | Čt 2.10.2014 17:14:02

mikin99 - >> Ahoj. V archivu recenzí tady na MRKu najdeš jednu právě o prutu Delphin Magma feeder. Hodně štěstí při výběru.

meteor - Profil | Čt 2.10.2014 9:00:17

mikin99 - >> zkus si sem pozvat uživatele "plavana" nebo mu písni SZ. O prutech Trabucco ví všechno a možná i něco víc :-)

lakyndes - Profil | Čt 2.10.2014 8:52:40

takisto mam magmu a suhlas s Tinom aj Paluskom, za svoju cenu velmi slusne pruty, aj ked ta kategoria je dost posunuta, lightko zvlada to co media od inych znaciek, velka vyhoda su velka ocka, aspon pre mna a pat spiciek, pomerne dobre odstupnovanych, lightko by som videl ako taky univerzal, ktory sa da pouzit aj na rieku, nie veltok, ale bezne chytanie to zvladne, na upresnenie ja osobne mam heavy na nase najvacsie rieky, ale mal som ich v rukach vsetky tri, u nas su docela dostupne v predajniach

Nachos - Profil | Čt 2.10.2014 8:51:19

mám Trabucco Precision XT PRO Feeder MH ...rozhodoval jsem se mezi nim a selektorem a oba měl v ruce.vyhrál preclík díky jemnější akci ...selektor je už taková tyč k rajčatům.

Palusko - Profil | Čt 2.10.2014 8:38:54

Mam tiez Magmu, za tie peniaze super ale su to podla mna silovejsie palice urcene na kaprov pripadne rieku, vylozene na male biele ryby to nie je ono, na to mam inych kandidatov.

TINO - Profil | Čt 2.10.2014 7:58:57 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Ahoj, ja mám MAGMA feeder medium 3,6 m a som s ním veľmi spokojný. Chytám prevažne na stojákoch kaprov na kukuricu (hlavne kvasenú) nastraženú vlasovou metódou formou pop up a na Váhu pod Trenčínom biele ryby pomenej no predsa. Magma má tú výhodu, že má koncové očká väčšie než je u feedrových prútov obvyklé, čo je výhoda při chytaní metódou zig rig, kde je potrebná priechodnosť vlasca cez očká. Trabucco XS Carp nepoznám. Magmu som si vybral aj preto, že na moje feedrové prvotiny (nebudem menovať) som mal problém zohnať náhradné špičky. Špičky sa lámali, lámu a budú vždy lámať a preto som sa zaprisahal, že kúpim len taký feedrový prút, na ktorý špičky nie je problém zohnať. Čo je prípad Delphin MGMA.
Petrov zdar!