Ring volný - ať to máme pěkně pohromadě, pro večerní čtení.

Zakládám toto vlákno, protože nelze přehlédnout některé hádky, tak si je vyřizujme třeba zde, a ať je to peprné počtení.

Podpásovky vítány. nefér jednání dovoleno.

Berte, ale prosím na zřetel, že sem chodí i nezletilí.
Autor diskuse: geriatrix - Profil , 22.8.2014 všeobecné - ostatní

Serjoža - Profil | Po 6.2.2017 12:13:37

Tak to má být,už rok a něco se nikdo nechce hádat.

červenáček - Profil | Po 14.9.2015 20:46:27

Maldo, ty jsi fakt osel. :-) Proč me ignorujes? ja jsem neřekl ze jsem všeho znalec. Zabijacky dělám, to přiznávám. A zatím me prase vždy bez problému lehlo a vykrvil jsem bez problému. Ale muze se stát ze se to nepovede i zkušenějšímu. Jen me na tom vadí, ze hned každýmu nadávas kdyz to děla špatně. Proč mu v klidu nenapises a nevysvětlis jak to ma delat? V mem okolí je spousta lidi co ma doma prase a kvalifikovanej řezník jim rekne ze zabijacku nedělá. Ze mu to za to nestojí. Tak co těm lidem zbyde? Hm? Zabit si to sami. Věř, ze jsou to lidi co otáčí kazdou korunu a kdyby dali prase na jatka tak se jim to ani nevyplatí.
PS: ano do jestrabic jezdím dvakrát do roka( jaro/podzim ) tak se někdy zastav kdyz porad někomu vyhrozujes z oči do oči. Dostaneš pleskanec, ze se budes motat na ceduli jestrabice jeste týden ty máničko :-)

Malda512 - Profil | Po 14.9.2015 0:03:22

Gloton >> Prostě nemám rád ( nesnáším to) když někdo umyslně týrá zvíře .At už nedbale jao ti na videu a nebo umýslně. Měli jsme v práci řezníka kterej neustále kopal do všech zvířat. Jak na hovězím tak i na vepřovým si vylíval zlost. a to byl vyučenej řezník.... Skončil se zlomenou čelistí . Protože se to nelíbilo i ostaním řezníkům. Nejsem ochránce žádných práv... Ale myslím, že každé zvíře které je chováno za učelem obživy si zaslouží aby bylo zabito co nejrychleji a bez zbytečného týrání.

Malda512 - Profil | Ne 13.9.2015 23:57:23

Gloton >> pleteš se.... Těmto lidem pomoct nejde. To nemá s egem nic spoklečnýho.... Pokud by šlo o ego tak v případě že to dokáže někdo rychleji vykostit než já. A já vím, že jsou frajeři co jsou rychlejší než já. Takže ego v řezničině prostě místo nemá.
Hele a slušně.... Myslíš, že ti lidi si nejsou vědomý toho, že dělají něco špatně ? už od základu je jasný že to nebude v pořádku když to jsou amateři. Jsou vyjímky kdy je i ten amater někdy lepší než vyučenej řezník. Jenže to je jedna ku milionu. Protože je důležité znát i technologii a ne jen, že uřežu plecko a na něm zůstane 1 kg krkovice.
Proč je tolik pytláků... proč rybáři masaří .... Tohle není jen o řezničině tohle se děje všude a je to tím, že si nějakej nazdárek řekne že to umí líp než ten kdo trávil 4 roky učením a praxí. A věř, že jsou to některým psal do zpráv kde udělali chybu. A i jsem je odkázal na videa kde to je tak jak to má být.,., Jenže ego těch amaterů jím nedovolilo přiznat, že má někdo pravdu . Proto volím radikální přístup .,. když už někdo dělá co neumí a trpí tím zvíře at se tím ještě veřejně nechlubí.. Dělají špatnou pověst všem dobrým řezníkům. A to platí ve všech oborech

Gloton - Profil | Ne 13.9.2015 23:56:10

Malda512 >> K té zabijačce......tuto jsou opravdu debilové, to souhlasím. Já nejsem žádný odborník, co se řezničiny a zabijaček týče, ale že to prase ani neomráčili je naprosto zřetelné.
Trochu jsi se z mého pohledu "rehabilitoval" tím, že dokážeš mít empatie/soucit s poráženým zvířetem.
My máme doma jen králíky, ale nedovedu si představit, že bych králíka při zabíjení nějak zbytečně týral. Každej chovatel ať králíků či prasat, přece musí mít ta zvířata i rád. Třeba letos jsme jeden vrh králíku museli dokonce od malička odkojit sunarem, když samice onemocněla. To bude teprve smutné zabíjení, ta králíčata i když už povyrosrla jsou daleko přítulnější než všechna ostatní....pamatují si kdo je kojil..... a pak jim jednou "dáme za uši". Ale takovej je život.

Gloton - Profil | Ne 13.9.2015 23:44:41

Malda512 >> Maldo......mám návrh....vyserme se na to. Pobavili jsme se :)) a v nejlepším se má přestat........navrhuju příměří až do další války :))

Gloton - Profil | Ne 13.9.2015 23:42:25

Malda512 >> Maldo.....ty jsi opravdu ještě hloupější, než jsem si vůbec dovedl představit.
Jsi vůbec schopný pochopit, že když reaguješ a odpovídáš na text mého příspěvku, je naprosto zřejmé, že mé příspěvky čteš?
A minutu na to napíšeš další reakci, kde zase lžeš, že mé příspěvky nečteš :)))
Jak potom můžeš očekávat, že tě bude brát někdo vážně a nebude tě označovat za ulhaného osla?
PS: a trochu vážně: jestli jsi tedy z té řezničiny opravdu něco pobral, když jsi se řezníkem vyučil, a máš dostatek empatie k poráženým zvířatům, musíš prostě dokázat potlačit své ego a i těm "debilům", co třeba jen z nevědomosti zvířata při porážce týrají, se prostě snažit poradit a vysvětlit co dělají špatně. Nadávky a sprostota k ničemu nebudou, spíše naopak.

Malda512 - Profil | Ne 13.9.2015 23:24:54

Gloton >> Hele ty tupče tady je to video.... Když už se vyjadřuješ k nečemu o čem nevíš ani čárku. to jen aby jsi věděl jak jsi omezenej hlupáček..... Pokochej se a přečti si komentáře ostatních lidí.


Malda512 - Profil | Ne 13.9.2015 23:14:47

Gloton >> nečtu.. Nemám chut se prohrabávat mnoha řádky tvých prázdných vět.
Pevně doufám, že ty tvé urážky jako trotl a podobně jsi od svého otce slýchal každej den. Protože sis je velice oblíbil. tudíž ti tak bylo asi doma odpovídáno. Ale neboj... To časem přejde .

Malda512 - Profil | Ne 13.9.2015 23:13:46

Gloton >> Mé vysvětlení je pro lidi co uznávají nějaké morální zásady zcela v pořádku.
Možná až budeš někdy přítomen osobně nějakého obzvlášt krutého týrání zvířat tak si tyhle vychytralý komentáře sám omlátíš o svou všeznalou palici.

Gloton - Profil | Ne 13.9.2015 23:13:41

Malda512 >> Ale čteš Maldo....nekecej... :))))))
PS: takové uhejkané prolhané hloupé osly, jako jsi ty, vždy zajímá, co si o nich jiní myslí, a těžce nesou, když je někdo dostatečně neobdivuje a neuznává....to je známá věc ty troubo :)))

Gloton - Profil | Ne 13.9.2015 23:08:59

Malda512 >> Maldo ...Maldo........ty jsi opravdu prachsprostej hloupej trotl.
Tvůj popis tvého chování se k ostatním třeba právě na youtube, i s tvým vysvětlením, je všeříkající.

Malda512 - Profil | Ne 13.9.2015 23:03:25

Gloton >> Nečtu ty tvé kecy. protože jsou všechny. tvé emocionální výlevy jako přes kopírák. pár řádku nadřazenosti.... Pár řádků zvyšování si ega. Pár řádků urážek. A závěrem nějaká lež . Takže proto aníž bych to četl ti odepisuji protože mám radost jak jsi nervově zdeptanej a musíš se uchylovat k urážkám. Já tě neurážím a ani ti nevyhrožuji. A ni to dělat nehodlám. Nechci se snižovat na tvou uroveň.
Já se jen bavím tím jak to hrozně žereš. Mě je uplně jedno co tady o mě píšeš. Vůbec si tím hlavu nelámu. tak pusinko zase zítra. něco moudrýho si zase připrav aby ses večer zase cítil jako král a aby se tvé ego zvedlo ze dna :-)))))
PS : kdyby jsi mě těma blábolama vytáčel tak jako dřív tak bych si tě dal do ignoru. Ale to neudělám. Protože bych se pak nemohl bavit tvou hloupostí .

Malda512 - Profil | Ne 13.9.2015 22:52:48

červenáček >> Tak ted jsi mě rozsekal... :-)))
Ale zkusím ti to napsat tak aby jsi byl schopnej pochopit jak se věci mají a jak to vidím já...
Už z principu nechápu proč bych měl nějakýmu debilovi na you tube slušně vysvětlovat, že že se prase omračuje v místě spojnice očí a uší. A tomu samému debilovi kterej neví kde jsou podkličkové cévy a řeže nožem v místech kde se krve nedočká. A to je právě ta věc že tady meleš o něčem čemu nerozumíš. Možná jsi chtěkl být důležitej ale udělal jsi ze sebe hlupáka. protože ti dementi kteří tyhle prasárny dělají se nechávají natáčet a ještě ze sebe dělají řezníky. . Přitom když špatně omráčí prase a ještě ho nožem zaplecí tak po celou dobu to zvíře plně vnímá bolest. tak laskavě tady nežvatlej nic o tom jak se mám chovat k těmto lidem. Tihle lidi jsou u mně povel a odpad. . vědomně týrat zvíře skrz to, že mají v palici nasraný a pletou se do věcí které neumí je neomluvitelné. .. Já si doma také nedělám generálku motoru a nebo si doma sám neopravuji pokaženou televizi. ... krásně jsi se popsal už ve své první reakci... jsi všeználek . Rozumíš řezničině a tady se předvádíš jako moralista. hele věřím , že máš doma nastěhovaný alespon 4 imigranty ty dobrá duše :-)
Já dělám řezničinu pořád ale to ty všeználku nevíš co ??
Mezi rybařema tě nechtějí tak se schováváš na soukromácích co ?,
a to jsem na Jestřebicích seděl kousek od tebe .... škoda. že jsem netušil jak jsi všeznalej. mohl jsem se od tebe něčemu přiučit.....

Gloton - Profil | Ne 13.9.2015 18:59:46

Malda512 >> No vydíš, sám jsi se usvědčil z toho, jak lžeš.....stále opakuješ, jak tě mé příspěvky nezajímají a že je ani nečteš a najednou zase reaguješ na text mého příspěvku, který jsem ani nepsal přímo tobě.......
To mi řekni, komu by jako mělo tak moc vadit, že tě tu nazývám prolhaným uhejkaným hloupým oslem, že by si mě kvůli tomu měl chtít podat.....s nikým jiným si totiž takto krásně na webu nepíšu....není důvod a hlavně takový trotla, jako jsi ty, bych těžko kde jinde našel :)))
Jinak duševně se cítím celkem v pořádku, různé psychotesty (i celodenní, tedy důkladnější) jsem podstoupil několikrát a vždy jsem byl v pořádku :)
A k mému životu.....ani nemám ambice to někam dotahovat.....žiju si spokojeně, zdraví jakž takž ujde, volného času na koníčky mám dost, peněz přiměřeně, pěknou hodnou ženu, kluk se dobře učí......pohoda :)) Jen těch blbců, jako jsi ty, kdyby nebylo.......ale svět prostě není dokonalý :))
PS: internet je tak anonymní, jak kdo potřebuje. Já nemám důvod se skrývat, protože za tím, co píši si stojím a proto všude vystupuji pod svým jménem či nickem, podle kterého není problém mě identifikovat.
Jo abych nezapoměl, byť nemocnej (ale né duševně) jsem to pochopil :)))

červenáček - Profil | Ne 13.9.2015 18:16:04

Malda512 >> neříkám ze to dělají v pořádku. Psal jsem ze ne všechny zabijacky jsou ok. Tak si to přečti pomalu, v klidu..... Jen jsem poukázal na to, ze jen každyho hned urážíš. Misto toho aby jsi v klidu vysvětlil jak to správně delat.
Mezi řezníkama se uz nemůžeš ukázat, tak se seres do rybářů:-). Za chvilku tě vyhodí i z toho pošťáckýho auta:-)))

Malda512 - Profil | Ne 13.9.2015 16:16:12

Gloton >> ano to zvládne i cvičená opice. to je pravda, Proto je na celém světě v každým nákladáku samá cvičená opice. :-))
Už nevíš kudy kam ....co claune ? Tvé urážky mě nezajímají. Kdyby mě to napsal někdo jinej tak bych byl hodně vytočenej... V tvém případě je mi tě jen líto. Doufám, že to v tom svém zpackaným životě někam dotáhneš . Jen malinkatá rada na závěr...,. RADA ne výhružka... Být tebou tak volím vhodné výrazy ..... protože internet není vážně anonymní a především se může stát že narazíš na někoho kdo nebude tak jako já tolerovat ty tvé ůtoky a podá si tě .. Né každej bude akceptovat to, že jsi duševně nemocnej.... A tak dávej pozor na to co píšeš aby jsi neskončil hodně špatně.
Tot vše... jelikož jsi nemocnej tak vím, že to stejně nepochopíš.

Gloton - Profil | Ne 13.9.2015 16:08:00

Malda512 >> Maldo.....ty zase meleš pátý přez devátý......napřed, že tě nezajímá co ti tu píšu a ani to nečteš, pak chceš abych ti psal něco dalšího, pro tebe nezajímavýho a nakonec ještě abych za tebou přijel a vyprávěl ti to osobně.......nemáš nějakou psychickou poruchu, rozdojenou osobnost, nebereš prášky na hlavu?

Gloton - Profil | Ne 13.9.2015 16:03:37

judas.d >> Omyl.....on je všeznalej osel :)) , ale neumí pořádně nic.....jako řezník naprd...tak holt šel točit volantem do pošťackýho auta, to zvládne i cvičená opice :))

Malda512 - Profil | Ne 13.9.2015 15:57:20

judas.d >> mám to napsaný i v profilu. jsi málo všímavej :-)

Malda512 - Profil | Ne 13.9.2015 15:56:15

Gloton >> Vážně si ty bludy co píšeš nečtu. udělej si někdy cestu do Olomouce a můžeš mě to říct osobně. tohle tvé plácání je mě ukradený. tvé komické komentáře kde musíš používat vulgarismy jsou důkazem toho, že jsi omezenec kterej se mě snaží vytočit urážkama,. jenže jsi pro mě jen hromada šutrů ... nezajímavá a na kterou se vychčí kde jakej pouliční ořech..... Chápeš můj postoj vůči tobě...,..

judas.d - Profil | Ne 13.9.2015 15:53:56

Malda512 >> A já myslel že si pošťák:-)

Malda512 - Profil | Ne 13.9.2015 15:51:56

červenáček >> jsem řezník a tak musím vědět co je dobře a co není. Ale chápu že jsou lidi kterým týrání zvířat a nulová hygiena nic neříká. Dle tvého vyjádření, že se povyšuji a urážím tyhle hovada co si hrají na řezníky usuzuji že je pro tebe to co dělají v pořádku.
PS: Já jsem všeználek a ty se vyjadřuješ k věcem o kterých nemáš ani páru... V čem jsi teda lepší než já ???? A nebo jsi řezník, že tady rozhoduješ co je v pořádku a co není ,!


A halvně tady nelži... protože jsem se snažil několika lidem vysvětlit , že při vykrvení musí vepř ležet na pravém boku... nebo, že při kolování je třeba vědět kde je chrupavka .. či to, že v monterkách od oleje a s cigaretou v ruce se vážně s masem nedělá. Jenže vysvětlovat hovadům ,které mají hygienickíé návyky na nule něco je zcela zbytečný..,. To je to samé jako vysvětlit masaři, at nebere ryby přes limit. Ale pro tebe je lepší tady plácat mimo mísu než si zjistit všechny informace.

Malda512 - Profil | Ne 13.9.2015 15:42:55

Gloton >> máš tam ještě něco co mě nezajímá ?

Gloton - Profil | Ne 13.9.2015 12:35:39

červenáček >> Jojo....takovej všeznalej osel :)))

červenáček - Profil | Ne 13.9.2015 10:30:00

Gloton >> Malda je bůh. Všechno nejlíp ví. Viz několik komentářů na YouTube u domácích zabíjaček. Ano, pár jich tam zprasených je, ale zase jen uráží a povyšuje se. Místo toho aby vysvětlil jak to mají správně dělat. Není to osel, je to všeználek :-)

Gloton - Profil | Ne 13.9.2015 1:54:36

Malda512 >> A už zase lžeš ty osle......ty, kterej pročítáš forum schválně i nepřihlášenej abys viděl i příspěvky lidí co máš, nebo jsi měl, v ignoru a pak tu psal, jak ti kamarádi posílaj SZ s texty těch příspěvků, který bys jinak neviděl a ani tě nazajímají, ale furt ti někdo s nimi posílá SZ a proto se k tomu tedy na foru vyjadřuješ....tak ty chceš tvrdit žes to ani nečetl? :))))
Uznávám, že je to pro tebe dost dlouhý text, ale neříkej, že když si k tomu v klidu na hoďku....na dvě....sedneš, že to nejsi schopnej přečíst a jakž takž i ten text pochopit. To jsem tě teda pořád asi ještě hooooodně přeceňoval....ty prolhanej uhejkanej hloupej osle :)))